Puori x Green Kitchen Stories

3 Produkt(er)

Ny serie vegancertifierade kosttillskott i återvinningsbar förpackning

Puori x Green Kitchen Stories är en serie kosttillskott som utvecklats för att stödja både en växtbaserad och en normal kost. Produkterna är baserade på naturliga ingredienser med hög absorption och med fokus på kvalitet, renhet och effektivitet. De kommer i återvinningsbara förpackningar, är vegan certifierade och alltid testade av tredje part och certifierade för renhet och kvalitet.
De nya produkterna inkluderar ett Multivitamin & Mineral, som bl.a. innehåller B-vitaminer, vitamin K2 och växtbaserat vitamin D3. Ett ekologiskt Växtprotein berikat med naturligt kalcium från havsalger och en spännande Vitamin B12-Berry Booster i pulverform. 

Om Puori:

Danska Puori utvecklar högkvalitativa kosttillskott baserade på vetenskapliga bevis med fokus på en helhetssyn på hälsa och produkter baserade på naturliga och effektiva ingredienser. Deras mission är att lyfta industrin mot mer transparens och renare produkter. Alltid tredje part test för renhet och kvalitet.

Om Green Kitchen Stories:

David Frenkiel (SE) och Luise Vindahl (DK) är paret bakom den prisbelönta vegetariska matbloggen och appen Green Kitchen Stories. Under de senaste tio åren har de varit i framkant för att leda vägen mot grönare matvanor. De har anhängare från hela världen och är författarna bakom fem bästsäljande vegetariska kokböcker som har publicerats i mer än 15 olika länder.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.