Prima-test Ämnesomsättningstest TSH

Prima-test Ämnesomsättningstest TSH - hemtest i förpackning
Se alla produkter från Prima-test
Varunummer: 28454

Produktbeskrivning

Test om dit stofskifte er højere eller lavere end normalen

Problem med övervikt eller undervikt på grund av en hög eller låg ämnesomsättning utöver det vanliga hör ofta ihop. Detta test kontrollerar koncentrationen av TSH-hormon, som kommer att upptäcka om din ämnesomsättning är högre eller lägre än normalt. Det rekommenderas att personer med en sund livsstil och åldern 35-64 år minst en gång per år kontrollerar TSH-nivån.

TSH-nivån i blodet ger en indikation på det fysiologiska tillståndet i sköldkörteln. TSH, som utsöndras av hypofysen, reglerar och kontrollerar sköldkörtelaktivitet. Därför indikerar en förhöjd TSH-nivå en låg sköldkörtelfunktion. TSH-testet, som kollar ämnesomsättningen grundar sig på principen om en förhöjd TSH-nivå. Att kontrollera TSH är en bra indikator för att övervaka sköldkörteln. På så sätt kan man vidta förebyggande åtgärder. I fallet med cancer, kan en tidig diagnos rädda liv.

Testet baseras på den immunokromatografiska reaktionen i enlighet med befintliga laboratorietester. Resultatindikatorerna justeras till 5 µIU / ml efter internationella normer.

Innehåll: en förseglad aluminiumpåse med en testkassett, en pipett, en minibehållare med en ml spädningsvätska, en steril nål för blodprovstagning och instruktioner för användning.

OBS! Pipetten för uppsamling av blod ligger i aluminiumpåsen med testenheten

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.