Perricone MD

1 Produkt(er)

Möt Dr. Nicholas Perricone - skaparen av det unika Perricone M

Dr. Nicholas Perricone som har skapat Perrcone MD, har vunnit erkännande över hela världen som expert på sunt åldrande. Han är en prisbelönt uppfinnare, vetenskapsman, forskare samt filantrop. Dr. Perricone är en vetenskaplig rebell och inspiratör vars banbrytande forskning för att hitta ett sätt att förebygga och vända de negativa effekterna av inflammation. Han hävdade att de var orsak till åldrande och sjukdom, och detta ledde i sin tur till tre steg för hälsa, åldrande och fin hud.

Perricone MD grundades 1997 och erbjöd riktade kosttillskott med en formula för kraftfull, klinisk hudvård som behandlar de bakomliggande orsakerna till åldrande, vilket resulterar i en mjuk, strålande och yngre hud.

Perricone MDs filosofi är följande:

"En livslång passion för vetenskap är grunden till mitt engagemang för att hitta hemligheten till sunt åldrande.

Min inspiration har varit att upptäcka och introducera en revolutionerande genombrottsteknik som för alltid kommer att förändra vad hudvård innebär. "


Perricone MD serierna:

Perricone Hypoallergenic Perricone Vitamin C Perricone Cold Plasma Perricone High potency Perricone Essential-fx Perricone Neuropeptide Perricone No makeup Perricone No rinse

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.