Kundservice
0 varor
Varukorg

Omnimin

Omnimin

Omnimin är ett starkt vitamin-mineralpreparat som är registrerat hos läkemedelsmyndigheten. Omnimin är mycket starkare och mer mångsidigt än kosttillskott och Omnimins styrka och mångsidighet utnyttjar på så sätt de antioxidantskyddande effekterna. På Med24.se kan du alltid hitta ett bra Omnimin-erbjudande

Starka kontra svaga preparat

Modern livsstil ökar behovet av mikronäringsämnen långt utöver det normala. Det innebär i praktiken att de flesta människor drar nytta av betydligt högre, dagliga doser av vitaminer och mineraler / spårämnen än RDI (rekommenderat dagligt intag) föreskriver. Därför är ett bra och starkt vitamin-mineralpreparat av hög kvalitet en bra "livförsäkring", vilket också förbättrar det totala välbefinnandet och livskvaliteten.

Skillnaden mellan svaga, RDI-baserade vitaminpreparat och de starka som utsätts för läkemedelskontroll är att de svaga enbart skyddar från klassisk näringsbrist. Det gör de starka preparaten naturligtvis också men med den extra dimensionen att de starka har en förebyggande antioxidanteffekt. Effekten uppnås inom de starka vitamin-mineralprodukter som har den sammansättningen och av dessa sammansättningar är Omnimin överlägset den mest mångsidiga.

Det finns för närvarande tre olika typer av antioxidant-preparat på marknaden:

Den svaga marknadsförs som kosttillskott. Dessa preparat är ofta alltför svaga för att ge fullt antioxidantskydd. Selen-ACE typen, innehåller förmodligen antioxidanter i tillräcklig mängd men saknar mångsidighet och därför måste det kompletteras med andra kosttillskott. I kategorin starka, mångsidiga finns det mycket få produkter på marknaden och Omnimin är det överlägset mest mångsidiga preparatet av dem alla.

Vitaminer:
Omnimin innehåller alla vitaminer i stora doser vilka utnyttjar vitaminernas antioxidanteffekter. OMNIMIN innehåller exempelvis hela 210 mg naturlig vitamin E (d-alfa- tokoferol), Folsyra 400 mcg och 500 mg vitamin C per daglig dos. Omnimin innehåller också - som det enda multipreparatet på marknaden - hela 40 mg av vitamin B6 per daglig dos.

Minealer / Spårämnen:
Omnimin innehåller fler mineraler än något annat multivitamin-mineralprodukt på marknaden. Omnimin innehåller också - som det enda multipreparatet på marknaden - organisk bor, vanadin samt kisel.

Antioxidanter:
Omnimin har dem alla - i tillräckliga mängder. Sålunda är Omnimin det enda antioxidantpreparatet som inte kräver ytterligare komplettering med andra vitaminer och mineraler.
Omnimin - de mest kraftfulla och mångsidiga vitamin- och mineralprodukterna - i läkemedelskvalitet.

Dagsdos 2 tabletter innehåller:
Vitaminer

1500 mcg vitamin A (Retinol) *
20 mg vitamin B1 (Tiamin) *
20 mg vitamin B2 (Riboflavin)
30 mg vitamin B3 (Niacin) *
30 mg vitamin B5 (Pantotensyra) *
40 mg Vitamin B6 (Pyridoxin) *
400 mikrogram Folsyra
200 mcg Biotin 9 mcg Vitamin B12 (Kobalamin)
500 mg av C-vitamin (Askorbinsyra) *
7,5 mikrogram D-vitamin (Kolekalciferol)
210 mg vitamin E (d-alfa- tokoferol) *
200 mcg vitamin K

Mineraler / spårämnen

200 mg kalcium (Dolomit)
100 mg Magnesium (Dolomit)
10 mg järn (Aminosyrakelat)
20 mg Silicon (Na-Me- silikat)
20 mg zink (Piccolinat / AAC) *
5 mg mangan (Aminosyrakelat) *
2 mg Koppar (Aminosyrakelat) *
150 mcg Molybden (Molybdat)
150 mcg jod (K-Jodid)
125 mcg selen (Aminosyrakelat) *
125 mcg Krom (Piccolinat)
100 mcg Vanadin (Vanadat)
2 mg Bor (Na-Borat)
 
Antioxidanter:
Ovan märkta *
Förpackning: 60 tabletter per förpackning
180 tabletter per förpackning
360 tabletter per förpackning

Omnimin är fritt från jäst, gluten, laktos, socker, konstgjorda färgämnen, smakämnen samt konserveringsmedel.

Källa: biosym.dk

Se webbsida
Med24.se – Genvägen 1 – 23162 Trelleborg – Tfn: 08 - 403 001 90 – E-mail: info@med24.se - Org nummer: 28520832