Nordiq

Nordiq tar kärlkesfullt hand om dig med en aktiv livsstil. 
Läs mer om de fantastiska kosttillskotten fån Finland här!

5 Produkt(er)

Nordiq Nutrition - Kosttillskott för dig med aktiv livsstil

Nordiq Nutrition kosttillskott är utvecklad för dig med en aktiv livsstil, för dig som älskar ett liv fullt av rörelse, motion, studier, familjeliv och upplevelser från när och fjärran. Det är idealiskt för dig som både lever ett sjudande stadsliv och som älskar att tillbringa tid i naturens tysta idyll.

Med Nordiq Nutrion kan du tillföra väsentliga näringsämnen, vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att passa din livsstil.

Vad är NORDIQ Nutrion

NORDIQ Nutrition Lifestyle och Nutrition Sport är finska kosttillskott, utvecklade med de allra bästa ingredienserna samt av hög kvalitet som gör dem särskilt lämpliga för vardagsanvändning. Oavsett vilka uppgifter du har framför dig, bidrar dessa fantastiska tillskott både till din fysiska och mentala hälsa hela vägen.

Kosttillskott för ditt välbefinnande

När det gäller naturlig balans, immunitet, välbefinnande och hälsa, bör man aldrig kompromissa. Nordiq har därför skapat ett sortiment för att bidra med sporttillskott och det som krävs för en allmän, god, fysisk hälsa. Deras tillskott är även speciellt utvecklade för att stödja alla moderna, aktiva livsstilar - oavsett om du är kvinna eller man.

Märkets ambition har sedan starten varit att kombinera vetenskap, renhet och naturens styrkor för att kunna ge tillskott i olika former som uppfyller höga krav på kvalitet. På så sätt har de lyckats att rikta sig mot alla aktiva genom att göra sina produkter veganvänliga, utan fyllnadsmedel, bindemedel eller artificiella smakämnen.

Du får kosttillskott som är ...
1) Naturliga och ekologiska. Nordiq kosttillskott innehåller endast de bästa råvarorna och örterna, och de är ekologiskt odlade.

2) Holistiska. En mild antioxidant effekt med föryngrande ingredienser sätter sin skonsamma och hälsosamma prägel på märkets alla kosttillskott. De är fria från både gluten, vete, mejeriprodukter, soja och jäst.

3) Färskt frystorkad. Den färska frystorkningen av de exklusiva ingredienserna hjälper till att bibehålla de känsliga växtkemiska kompositionerna som gör att de till stor del liknar den färska växten. På så sätt erbjuds din kropp en naturlig näring.

4) Synergetiska. De noggrant utvalda örterna och råvarorna är anpassade till den naturliga balansen. Formerna och deras interaktion gör att de kompletterar varandras styrkor och bidrar till en större inverkan på ditt optimala, fysiska tillstånd.

5) Veganvänliga. Alla Nordiq Nutrition-tillskott är lämpliga för vegetarianer och veganer.

Många av de örter och växter som används är valda utifrån vetenskaplig användning, samt århundraden av beprövad användning. Nordiq Nutritions passion är att nämligen att kombinera modern forskning och gammal traditionell örtmedicin.

Köp Nordiq Nutrition hos Med24.se

På Med24.se hittar du exklusiva kosttillskott från Finland till väldigt konkurrenskraftiga priser. Oavsett vilken aktiv livsstil som präglar din vardag, kan du helt säkert hitta det tillskott som kan bidra positivt för dig i vårt sortiment.

Några exempel: 
Nordiq Immune Complex, hjälper till att stärka ditt immunsystem. Den unika kombinationen av örter och växter som bidrar till ett normalt, fungerande immunsystem samtidigt som stress, infektioner och kropp lindras i samband med hård fysisk aktivitet.

Nordiq Female Complex. ett helt unikt och passande tillskott för kvinnors hormonella system. Det innehåller bland annat det kvinnliga Ginseng och vitamin B6, som bidrar till reglering av hormonaktivitet, liksom rosenrot och kamomill, vilka i husapoteket är kända för att lindra stress.

Nordiq Male Complex. ett tillskott speciellt utvecklat för män som kan bidra till övergripande hälsa med mineraler som gynnar urinrör, blodcirkulation och hormonbalans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.