Neccin

Mjäll, klåda och irritation i hårbotten kan vara enormt frustrerande. Neccins hårvårdsprodukter har utvecklats för att förebygga och åtgärda dessa hårbottenproblem med aktiva och effektiva ingredienser. Läs mer om Neccin här

4 Produkt(er)

Neccin schampo – skonsamt och effektivt mot hårbottenproblem

Neccin är ett svenskt varumärke som har utvecklat hårvårdsprodukter speciellt framtagna för att lindra och förebygga olika hårbottenproblem som mjäll, klåda och torrhet. Recepten har tagits fram i Grazettes eget laboratorium i Göteborg, där fokus ligger på att skapa hårvårdsprodukter som skapar både synliga och märkbara resultat. Neccin schampo har otaliga nöjda konsumenter som får effektiv hjälp med klåda, mjäll och irritation i hårbotten.

Vetenskapen bakom Neccin

Mjäll och torrhet i hårbotten kan vara enormt frustrerande och irriterande – och för många rent ut sagt olidligt! Neccins hårvårdsprodukter är utvecklade med särskilt effektiva ingredienser som kommer till undsättning för dina hårbottenproblem. Bland ingredienserna i Neccin Schampo finns ämnet "Pirotone Olamine", som förhindrar att hudsvampen, Pityrosporum Ovale, bildas i större utsträckning än vad den naturligt borde. Pirotone Olamine återställer därmed den naturliga bakterie- och svampbalansen i hårbotten och har en särskilt lugnande effekt.

Olika schampon för olika behov

Neccins sortiment består av olika varianter av Neccin Shampoo, som var och en har utvecklats för att avhjälpa och förebygga en specifik hår- eller hårbottenproblematik. I sortimentet finns följande schampon; Neccin No. 1, Neccin nr. 2, Neccin nr. 4 och balsamet Neccin No. 3:

Neccin schampo nr 1

Neccin nr 1 är Neccins storsäljare – och det är verkligen inte utan anledning! Neccin shampoo nr 1 innehåller noggrant sammansatta ingredienser som var och en hjälper dig att bli av med mjäll och kliande hårbotten. Bland nyckelingredienserna hittar du Piroctone Olamine, som hjälper till att bibehålla din hårbottens naturliga mikroflora för att hålla den i balans. Med neccin no 1 uppnår du därför en skonsam rengöring av hårbotten och ditt hår tillförs extra fukt och glans.

Neccin schampo nr 2

Neccin schampo no 2 har tagits fram med syfte att skapa balans i din hårbotten och innehåller endast milda ingredienser som varken irriterar eller torkar ut hårbotten. Shampoo nr. 2 verkar färgskyddande på ditt hår, då det innehåller druvkärneextrakt.

Neccin conditioner nr 3

Detta skonsamma balsam från Neccin innehåller noggrant utvalda ingredienser som ger extra fukt och vårdar din hårbotten. Neccin conditioner nr 3 hjälper till att skapa en balanserad miljö och fungerar perfekt tillsammans med ditt Neccin shampoo.

Neccin schampo nr 4

Neccin no 4 har utvecklats för känslig, irriterad hårbotten med tendens till torrhet och klåda. Ingredienserna går in och lugnar din hårbotten och har även en färgskyddande effekt på färgbehandlat hår.


Slipp hårbottenproblem med de effektiva hårvårdsprodukterna från Neccin. Köp billigt och enkelt på Med24.se

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.