Dentaforce Munskölj - 100 ml

Dentaforce munvatten innehåller munskölj med färska växtextrakt som motverkar dålig andedräkt effektivt Med24.se
Se alla produkter från A. Vogel
Varunummer: 7312

Dentaforce munvatten innehåller munskölj med färska växtextrakt som motverkar dålig andedräkt effektivt

Ingen vill bli känd som hen med dålig andedräkt. Lyckligtvis kan naturen hjälpa dig till en frisk andedräkt morgon, middag och kväll. Med Dentaforce från A. Vogel får du ett 100% naturligt munvatten, som rengör munnen och motverkar dålig andedräkt effektivt. Dentaforce är för dig som föredrar det naturliga valet och som vill kunna le, kyssa och skratta utan att behöva oroa dig för din andedräkt.

God munhygien kräver produkter av god kvalitet. Det vet man hos A. Vogel, och därför är Dentaforce tillverkad av 13 olika färska växter, som bearbetas omedelbart efter skörd för att bevara de aktiva substanserna så bra som möjligt. I ingredienslistan ingår pepparmynta, salvia och stjärnanis som de flesta känner till - eller har hört talas om. Dentaforce har en mild smak av lakrits och pepparmynta med noter av salvia och citrus, som ger en ny, fräsch smak och andedräkt som både du och din omgivning kommer att uppskatta.

Egenskaper:

  • Munskölj för ren och fräsch mun
  • Extrakt av 100% färska växter - bearbetas omedelbart efter skörd för att bevara de aktiva substanserna

Varför får man dålig andedräkt?

De flesta upplever någon gång dålig andedräkt. Detta beror i de flesta fall på bakterier på tungan, i tandköttsfickor eller i problematiska fyllningar. Lukt från munnen kan också bero på maten vi äter - här är vitlök och mejeriprodukter mycket vanliga bovar som kan ge upphov till dålig andedräkt.

Användning:

Ta tre droppar Dentaforce i ett glas kallt vatten och skölj munnen noggrant med blandningen. Du kommer att uppleva en fräsch och härligt ren mun.

Dentaforce kan användas dagligen efter behov, till exempel i samband med tandborstning.

Innehåll: 100 ml

Alcohol, Aqua, Krameria triandra (rathania), Pimpinella anisum (anis), Mentha piperita (pepparmint), Pterocarpus santalinus (röd sandelträ), Salvia officinalis (salvia), Pimpinella saxifraga (bockrot), Sanicula europaea (sårläka), Eugenia caryophyllus (kryddnejlika), Commiphora myrrha (myrra), Spilanthes oleracea (spilantes), Cinnamomum zeylanicum (kanel), Illicium verum (anisolja)

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.