Rømer Naturprodukt Mugi Miso eko
Mugi Miso Ekologisk
Mugi Miso lagrades i träfat under en period av 18 månader. Den har en rik, kryddig smak och är lämplig för både sommar- och vintermatlagning.
Sanchi Miso är äkta japansk sojapasta som har jäst enligt traditionella metoder och hantverk som sällan används i livsmedelsindustrin idag.
Varje region i Japan har skapat sin egen distinkta miso.
Energi |
606 kJ / 145 kcal |
Fett |
5,6 g |
- varav mättade fettsyror |
0,7 g |
Kolhydrat |
9,5 g |
- varav sockerarter |
5,6 g |
Fibrer |
5,1 g |
Protein |
11,6 g |
Salt |
11,5 g |
sojabönor*, Korn*, Vatten, Havssalt, Koji
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
sojabönor, Korn
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.