Mr Natty

Mr Natty

Letar du efter skäggvårdsprodukter - se her! Mr Natty är synonymt med det bästa inom skäggvård, rakning och hårvård. För riktiga gentlemen! 

1 Produkt(er)
Den berömde frisören och hårstylisten, Matt Reine, som har stylat både kända stjärnor och kungligheter, var besviken på det lilla urvalet av stylingprodukter för män. Därför valde han att använda sin kunskap och erfarenhet som frisör och stylist, för att skapa ett varumärke som skulle kunna leva upp till hans höga förväntningar. Han grundade företaget Mr Natty, för de produkter 
som han kände saknades på marknaden. Produkterna har efter det gagnat män i världen - och nu alla kunder hos Med24!
Den klassiska Mr Natty's frisersalong i London, är en av de trendigaste platserna i storstaden och platsen påminner om det glada 50-talet i en helt unik och brittisk stil. Alla produkter i serien är framtagna utifrån ett innehåll med de bästa ingredienserna. Designen är både funktionell och tidlös, men har tillförts modern originalitet och humor. Du hittar raktvål, skäggolja, mustaschvax, skäggschampo och tvål för ditt skägg samt läckra stylingprodukter för håret. Produkterna är inte testade på djur.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.