Moroccanoil

Moroccanoil är ett världsberömt varumärke som tillverkar vård- och stylingprodukter för alla hårtyper berikade med närande arganolja som har många välgörande egenskaper för hårets hälsa.
Om Moroccanoil | Vad är arganolja? | Original Treatment | Utforska sortimentet

1 Produkt(er)

Moroccanoil - världsberömda hårvårdsprodukter baserade på det marockanska flytande guldet

Du känner förmodligen till Moroccanoil och du har nog sett produkterna i hyllorna i flera år. Detta hårvårdsbrand tog världen med storm när de lanserade sin klassiska Treatment - en djupt närande hårolja berikad med stora mängder Argania Spinosa Kernel Oil, eller arganolja, som verkligen ökade efterfrågan på hårprodukter som tillförts den närande oljan. Sedan dess har Moroccanoil blivit ett favoritmärke bland internationella influenser, bloggare, stylister och berömda stjärnor, och i deras breda sortiment hittar du garanterat en produkt som passar för just ditt hår.

Vad är arganolja och varför är det så speciellt?

Arganolja kommer från frukten från det stora arganträdet, som växer i Marocko, och det har använts för sina välgörande egenskaper i hundratals år. Oljan kallas också populärt "Det flytande guldet", enbart på grund av dess näringsrika innehåll och egenskaper för både din hud och ditt hår. Arganolja är rik på både fettsyror, vitaminer och antioxidanter, och det är särskilt dess innehåll av antioxidanten vitamin E som gör just denna olja så speciell. Antioxidanterna har skyddande egenskaper och stödjer en sund miljö i både hår och hårbotten, och just arganolja innehåller en mycket högre koncentration än många andra växtoljor. Oljan är också rik på essentiell alfa-linolensyra, som tränger in i håret på djupet för att mjuka upp och återfukta, vilket gör håret friskt och smidigt. På detta sätt förhindras trasigt hår och kluvna hårtoppar. Genom att lägga sig som ett skyddande hölje runt hårstråna och genom dess antioxidanta egenskaper hjälper oljan till att skydda håret från fria radikaler såväl som miljöpåverkan som vind, väder, tvätt och styling som annars kan slita på håret. Så det är inte för intet som oljan kallas flytande guld, och i alla Moroccanoils läckra produkter kommer ditt hår att kunna njuta av dess goda fördelar.

Original Treatment - klassikern som startade allt

Moroccanoil Treatment Original är den produkt som varumärket är mest känt för, och produkten har vunnit flera beauty-priser världen över tack vare sin fantastiska effekt och sin fina formula som är super enkel men effektiv. Håroljan är lämplig för alla hårtyper och tränger snabbt in i hårstråna utan att verka fet och stärker, mjukar upp och ger näring till håret på djupet. Håroljan har en antifriss-effekt, naturligt UV-skydd och den förkortar hårets torkningstid. Resultatet är ett glänsande och mjukt hår med ett synligt friskare utseende.

Oljan finns i både en 100 ml-variant och en praktisk resestorlek på 25 ml. Produkten finns också i en Light version, som är särskilt lämplig för fint och ljust hår. Om du vill prova Moroccanoils underbara produkter rekommenderar vi definitivt att du börjar här.

Hårvård- och stylingprodukter för absolut alla hårtyper

Moroccanoil vet att varje hårtyp kräver olika typer av vård, och därför innehåller deras sortiment flera produktserier så att du kan hitta precis den produkt som matchar dina behov. I det breda utbudet av produkter hittar du bland annat:

 • Repair - en serie produkter speciellt utvecklade för skadat, försvagat och slitet hår som behöver extra vård. Här hittar du både Moisture Repair Shampoo & Conditioner, Restorative Hair Mask hårkur och Treatment-oljor. Produkterna är berikade med förstärkande och återuppbyggande ingredienser som reparerar håret och säkerställer ett friskt hår.

 • Hydration - produkter lämpliga för torrt, mycket torrt och uttorkat hår som behöver en fuktboost. Serien innehåller både Hydrating Shampoo & Conditioner, Intense Hydrating Mask hårkur och Hydrating Styling Cream. Produktens formler tillsätts massor av näringsämnen som tillför håret fukt och håller dess fuktnivå i balans.

 • Curl - en rad produkter som är särskilt lämpliga för vård och styling av lockigt, vågigt och lätt krusigt hår. Här hittar du Curl Enhancing Shampoo & Conditioner, Intense Curl Cream och favoriten Curl Defining Cream samt Curl Re-Energizing Spray, som fräschar upp lockarna under dagen. Produkterna tar hand om och definierar alla typer av lockar för ett mjukt och naturligt utseende.

 • Volume - en serie utvecklad för fint, tunt och trött hår som behöver mer liv och fyllighet. I serien hittar du Extra Volume Shampoo & Conditioner, Volumizing Mousse samt Roost Boost - en favorit bland stylister. Produkterna är formulerade med ingredienser som naturligt ger håret en boost och ger mer volym för ett glamoröst, livligt och bouncy hår som inte klumpar ihop.

 • Styling - en rad stylingprodukter för alla hårtyper. Här hittar du bland annat Luminous Hair Spray antingen i Medium eller Strong. Du hittar också torrschampon Dry Shampoo Dark Tones som passar för mörkt hår eller Light Tones för ljust hår, som stylar och håller håret friskt.


Moroccanoils populära hårvårdsprodukter säljs exklusivt av partnersalonger och professionella återförsäljare - här på Med24 kan du utforska det stora utbudet av kvalitetsprodukter till låga priser och med hållbar leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.