Miss Nella

Miss Nella - Naturligt, barnvänligt och kul!

Miss Nella är ett engelskt märke som har gjort det till sitt uppdrag att göra vardagsleken roligare och säkrare för barn. Det står bakom en rad söta, trendiga produkter som är speciellt utvecklade för barnens ömtåliga hud och som varken innehåller parfym, parabener eller allergiframkallande ämnen - prova till exempel de roliga badbomberna som är designade specifikt för att göra ditt barns badstunder extra färgstarka. Dessutom är alla Miss Nella-produkter cruelty-fria, veganvänliga och inte testade på djur.

Säkerhet har högsta prioritet

Som barn ska man få experimentera och pröva saker. Med Miss Nellas produkter kan du hjälpa till att skapa en säker miljö för dessa experiment - Miss Nella garanterar alltid parfymfria, parabenfria, miljövänliga, vegan- och allergivänliga produkter.

Färgglada badbomber utan skadlig kemi

Badbomberna från fröken Nella finns i alla regnbågens färger och är designade för att göra badstunden extra rolig för ditt barn. De löses upp lätt och snabbt i badvattnet och färgen är lätt att skölja bort från kar och balja efter användning. Badbomberna finns både i en- och flerpack i olika varianter.

Köp produkter från Miss Nella på Med24.se

På Med24.se säljer vi flera produkter från Miss Nella. Handla idag - snabbt och lätt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.