Mikaka

Mikaka
1 Produkt(er)

Mikaka Skincare - Naturlig och ekologisk hudvård för alla hudtyper

Mikaka är ett danskt, familjeägt varumärke vars vision är att skapa exklusiva men effektiva naturligt, vårdande produkter till överkomliga priser, så att alla har möjlighet att ta hand om sig enligt naturens principer.

Även om Mikakas hudvård är baserad på naturliga ingredienser, har det inte äventyrat produkternas kvalitet eller effektivitet. Varje Mikaka-produkt är utvecklad för att skämma bort och ta hand om din hud lite extra, både med hänsyn till din kropp och till naturen, eftersom det ska finnas en interaktion mellan att må bra både inuti och utanpå. Produkterna är skapade för dig som vill ha effektiva produkter för just din hudtyp, baserade på ekologiska ingredienser som kommer direkt från naturen.

Skonsamt och naturligt innehåll

Utvecklingsprocessen för Mikakas produkter har tagit sin tid eftersom varje produkt består av noggrant, utvalda ingredienser, kombinerade specifikt för att få bästa möjliga effekt samt en behaglig konsistens och doft. Om möjligt väljer Mikaka alltid naturliga ämnen - inklusive växtextrakt, oljor eller naturidentiska kemikalier, så att produkten blir så lite konstgjord som möjligt. Eftersom produkterna är så äkta, kan färg och konsistens ibland variera.

Så långt som möjligt väljer Mikaka ekologiska, certifierade ingredienser, därför du hittar väldigt, få konstgjorda tillsatser i sortimentet.

Produkterna innehåller därför inte:

  • konstgjorda färger och dofter
  • parabener
  • alkohol
  • petrokemikalier
  • hormonstörande ämnen

Alla dofter i Mikakas produkter kommer direkt från ekologiska, eteriska oljor, så att du kan vara säker på att den behagliga aromen är helt naturlig. Den typ av alkohol som används för konservering finns också i ekologiska ingredienser.

Alla produkter från Mikaka Skincare-serien genomgår laboratorietester och olika tester för att säkerställa hållbarhet, effektivitet och hög tolerans så att du vet vad du ger din hud.

Design och produktion med fokus på hållbarhet

Inte nog med att innehållet är skonsamt mot naturen utifrån en naturlig formula, förpackningar och design görs också med hänsyn till miljön, så att produktion och försäljning lämnar ett så litet klimatavtryck som möjligt. Av denna anledning är flaskorna gjorda av återvinningsbar PET-plast, och askarna är framställda av kartong från hållbart skogsbruk, tryckt med vattenbaserade färger. De flesta produkter är också extra stora, så att du får mer produkt, som i sin tur ligger i mindre förpackningar, allt för att minska avfallet.

Dessutom bidrar du genom att köpa en Mikaka-produkt till flera, olika, hållbara initiativ, till djurskyddsprojekt samt till att bevara regnskogen, eftersom det är en del av de projekt som företaget har valt att investera i och donera till.

Mikaka Bath Series

Mikaka Bath är en helt ny serie naturliga, ekologiska produkter för dusch och handtvätt. Serien är utvecklad och producerad i Danmark och kombinerar ekologi och effektivitet med milda naturliga dofter och ett minimalistiskt, nordiskt uttryck. Allt till mycket rimliga priser för att göra det ekologiska valet tillgängligt för så många som möjligt.

Sortimentet består av schampo, balsam, kroppstvål, handtvål och handlotion. Sortimentet är veganskt och fullpackat med vårdande och skyddande antioxidanter, där alla ingredienser är 100% biologiskt nedbrytbara.

Utforska sortimentet av naturvänliga och ekologiska, vårdande produkter här hos oss på Med24 - skäm bort kroppen, själen och naturen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.