MIILD

Miild är ett innovativt och banbrytande makeup-märke. Produkterna har utvecklats, bildats och drivs av två eldsjälar, Tanja och Tina, med intentionen att förena kreativitet, hållbarhet och användarsäkerhet inom skönhetens område.
Miild är de första i världen som kan presentera tre erkända certifieringar för alla sina produkter; Allergy Certified, Svanenmärket och Ecocert COSMOS.

Miild har skapats för alla som vill ha ett rent och naturligt alternativ när de väljer makeup. Miild är både för dem som har allergier och för dem som vill minska risken att utveckla allergi.
Tanja och Tina är båda makeup-artister och därför ställer de höga krav på kvalitet. De har lagt ned både själ och hjärta i sitt arbete med att utveckla och skapa Miilds unika kollektion. Alla produkter är genomtänkta, testade - och testade igen, samt förändrade tills de varit helt nöjda med resultaten. Med sin bakgrund är de sina egna, hårdaste kritiker. Detta har resulterat i ett makeup-märke med starka värderingar, rena råvaror och med superhållbarhet.

Miilds sortiment består av basmakeup-produkter som kan användas dagligen med en känsla av trygghet och välbefinnande. Visionen har varit att skapa makeup med optimal kvalitet, utvecklad av utbildade och professionella makeupartister som ställer höga krav på hållbarhet och naturlig finish.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.