Ansiktsvisir med tre extra skärmar

1
Se alla produkter från Med24
Varunummer: 43182

Ansiktsvisir med extra skärmar för att skydda ögon, mun och näsa från stänk av nysningar och hosta

Detta återanvändbara ansiktsvisir är utvecklat för att skydda ögon, näsa och mun från stänk och droppar från vätskor. Det täcker från öra till öra samt ner till hakan. Den genomskinliga PET-skärmen innehåller antidimma, vilket hjälper till att förhindra dimma och hålla sikten fri på visiret. Visiret är onesize med justerbar resår, som enkelt kan anpassas till olika huvudstorlekar. Dessutom har visiret en 2 mm skumbit i pannan för god komfort, 180 graders vipp-funktion och kan därmed lyftas upp från ansiktet. När visiret inte används kan det lämnas på bordet eller hängas upp utan att repa PET-skärmen.
Visiret levereras med 3 extra PET-skärmar, som kan bytas ut vid behov.

Produkten är designad och testad i enlighet med standard EN166: 2001 och uppfyller kraven i PPE EU 2016/425 som kategori II PPE (optisk klass 1.) Visiret är CE-godkänt och märkt på själva huvudremmen.

Användning:

Visiret levereras med tre skärmar och ska därför monteras före användning. Klicka på skärmen på det blå plastbandet. Då kan du montera gummibandet på vardera sidan av remmen efter din huvudstorlek. Håll visiret mot ditt ansikte och dra visiret över huvudet.

Rengöring:

Tag av visiret under rengöring för att skydda ögonen. Skärmen ska rengöras med rengöringsmedel eller desinfektionsmedel.

Förvaring och kassering:

Visiret ska förvaras rent och torrt för att undvika damm, repor och onödigt slitage. Förvara inte produkten i direkt solljus eller vid temperaturer över 30 grader eller under 5 grader (Celsius).
Förpackningen kan återvinnas som kartong och den inre plastpåsen som mjuk plast (PE). Visiret ska kasseras som brännbart avfall.

Innehåll: 1 blått huvudband i plast + 3 PET-skärmar

Se alla produkter från Med24
Varunummer: 43182

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.