Vild Nord Collagen Green Boost- 315 g

Collagen Gold Nutrition Bomb - näringsboost för din yttre och inre hälsa! Med24.se
Collagen Gold Nutrition Bomb - näringsboost för din yttre och inre hälsa! Med24.se
Vild Nord Collagen Nutrition Bomb Gold - 315 g
Nutrition Bomb kan användas på otaliga sätt!
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39350

Collagen Green Boost - näringsboost för din yttre och inre hälsa!

Wild Norths fantastiska produkt Collagen Gold Nutrition Bomb är en produkt för dig som verkligen värnar om din hälsa, såväl yttre som inre skönhet. Pulvret är extremt näringsrikt och består av effektivt, marint kollagen från nordisk, vild torsk i kombination med de två superfoodsen, dansk ekologisk grönkål och norskt sjögräs. Produkten är speciellt sammansatt av marint kollagen, C-vitamin, vilket ökar absorptionen av kollagen såväl som grönkål och tång, båda fullpackade med näring för att skapa en superhälsosam produkt.

Kollagen bidrar bland annat med att stödja kroppens bindväv i benstomme, brosk, senor, hud, hår, naglar, tänder och är därför en av kroppens viktigaste byggstenar. Marint kollagen extraheras från skinn och ben hos fisk och har en särskilt hög biotillgänglighet. Därför förbättras huden avsevärt och får en supersund look genom effekten av anti-ageinnehållet. Förutom att den har en anti-ageeffekt, är Nutrition Bomb sprängfylld med naturliga antioxidanter, vitaminer och mineraler, som alla bidrar till din kropps hälsa och styrka.

Superfoods egenskaper:

Grönkål och tång kallas inte superfoods utan anledning. De två naturliga ingredienserna innehåller gott om näring som tillförts den fantastiska produkten. Fördelarna är bland annat: 

  • Norskt sjögräs är en tångart som har ett enormt högt innehåll av vitamin A, B, C, D, E och K samt mineralerna jod, kalcium, kalium, järn och magnesium. Dessutom är tången fullpackad med sunda och nyttiga fettsyror som n-3 och aminosyror. Tången är mycket rikare på vissa näringsämnen än växter som vuxit i jord!
  • Grönkål har varit känt som ett otroligt näringsrikt och mycket hälsosamt livsmedel i många år. Grönsaken är fullpackad med fibrer och massor av A-, B-, C- och K-vitaminer samt mineraler, antioxidanter och hälsosamma omega-3-fettsyror. Grönkål innehåller mer järn än nötkött och mer kalcium än mjölk! Kålen kallas inte en näringsbomb för inte eftersom den hjälper till att sänka ditt kolesterol, boostar ditt immunsystem och bidrar med antiinflammatoriska egenskaper.

Nutrition Bomb kan användas på otaliga sätt!

Collagen Gold Nutrition Bomb är bokstavligen en hälsobomb! Använd pulvret i din favoritdryck eller i din matlagning - använd det i en smoothie som visas här!

Dosering: ca 1 msk.

Behöver du en påfyllning av produkten? Då kan du köpa en mindre påse med 30 doser. 

Om VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. WILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska,  viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Innehåll: 315 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolyserat MARINE collagen från torsk vildfångad i Nordsjön (Gadus Morhua) 3kDa, Dansk ekologisk grönkål, Vildskördad tång från Nordsjön (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Superfoods Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.