Honung med pollen - 250 g

Fantastisk honung med pollen från Mosehuset Med24.se
Se alla produkter från Mosehuset
Varunummer: 9697

Fantastisk honung med pollen från Mosehuset

Här får du Mosehusets egen dansk-producerade honung med extra högt polleninnehåll - för den goda smaken och din hälsa. Honung är en av de mest, utsökta sötsaker som naturen har att erbjuda, men visste du att honung också är fullt av näring?

Framställning av pollenhonung

Pollen är små korn som finns i blommor. När biet samlar nektar tar de med pollen till bikupan, där pollenkornen bearbetas. Mosehusets bin samlar in pollen och nektar naturligt till bikuporna. Här bearbetar bina pollenkorn och nektar i en lång process, där binas egna enzymer bryts ned och omvandlar det till socker / honung. När honungen kommer in i bikupans celler, fermenterasa pollenkornet, och det är här som magin uppstår.

Fyllt av näring

Endast fermenterade pollenkorn kan tas upp av människan, och det är här den läckra honungen finns. Fermenterade pollen är extremt näringsrika och fullpackade med bra saker som vitaminer, mineraler, aminosyror, tillväxtämnen, proteiner och med mer.a Produkten här innehåller 1% pollen.

Därför säger Mosehuset att deras pollenhonung är det mest "naturliga kosttillskottet" du kan ge din kropp. När bina producerar honung bearbetas den och fylls på glas hos Mosehuset i Brædstrup. Honungen är ouppvärmd.

Innehåll: 250 g

Ingredienser:

ouppvärmd houng tilsatt 1 % pollen

Ursprungsland: Danmark

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
    Mat & Dryck > Matvaror > Socker, Sirap, Honung > Honung

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.