Vild Nord Marine Collagen Gold - 10 g

Vild Nord Marine Collagen Gold - 10 g
Vild Nord Marine Collagen Gold - 10 g
Marine Collagen Gold från Vild Nord - resestorlek
Praktisk resestorlek gör det enkelt att ta med marint kollagen, finns i många varianter Med24.se
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39339

Marine Collagen Gold från Vild Nord - resestorlek

Praktisk resestorlek med 2 doser Vild Nords Marine Collagen Gold. En liten burk pulveriserat marint kollagen extraherat från torsk fångat i nordatlanten. Det marina kollagenet kombineras med vitamin C och patenterad mikrohydroliserad tång för att skapa en fantastisk produkt.

Marine Collagen Gold tillförs C-vitamin eftersom det främjar både bildning och upptag av kollagen i kroppen. Marine Collagen Gold innehåller också Norwegian Seagrass (tång), känd för sitt höga innehåll av näringsämnen och n-3-fettsyror. Norsk tång innehåller bland annat jod, vilket bidrar till nervsystemets normala funktioner samt kollagen för att upprätthålla huden.

Kollagen är en viktig byggsten i kroppens bindväv, senor, hud, ligament, benstomme och blod. För att upprätthålla starka och friska leder, benstomme, hud, hår och naglar behöver vi kollagen. Marine Collagen från fisk har en hög biotillgänglighet och innehåller 20 olika aminosyror. Marine Collagen Gold har ett särskilt högt innehåll av syrorna glycin och prolin / hydroxyprolin, som är särskilt viktiga för hudens elasticitet och fasthet.

Marina kollagenpeptider innehåller:

  • Aminosyror som stimulerar hud-, ben- och bindvävsceller och leder till produktion av nytt kollagen
  • Glycin bidrar till kollagensyntesen, liksom en mängd andra proteiner. Det kan också skydda organ och vävnader i vanliga inflammatoriska tillstånd
  • Proline, föregångaren till hydroxyproline, är involverad i bildandet av kollagen, senor och ligament. Proline är därför viktigt vid behandling av artros. Proline behöver C-vitamin för att bilda kollagen
  • Prolinproduktionen ökar genom ansträngning och träning - hjälper till att bygga muskler under återhämtningsfasen
  • Hydroxyproline - hydroxylering av prolin behöver vitamin C. Därför kan C-vitaminbrist orsaka instabila kollagenmolekyler och påverka kollagenet i kroppen - därför tillförs produkten till vitaminet

Marine Collagen Gold går snabbt och lätt att blanda

Den praktiska resestorleken gör det enkelt att ta med marint kollagen i väskan så att du kan blanda det snabbt och lätt.
Köp också en påse på 150 g, eller den stora burken med 300 g - 60 doser.

Dosering: ca 1 msk.

Blandningen är helt smak- och luktneutral samt värmebeständig och kan därför blandas i både mat och dryck - varm eller kall. Prova kollagenpulveret i dina favoritdrycker. Prova produkten i en läcker kryddig chai latte, som visas längst ner på sidan.

VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. WILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska, viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Innehåll: 10 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyserat MARINE kollagen av torsk från vildfångat hållbart fiske i norra Atlanterhavet (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vilt skördad tång från norra Atlanterhavet (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.