Vild Nord Marine Collagen C+ - 150 g

Marine Collagen C+ från det danska Vild Nord Med24.se
Marine Collagen C+ från det danska Vild Nord Med24.se
Vild Nord Marine Collagen C+ - 150 g
ILVD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska, viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39334

Marine Collagen C+ från det danska Vild Nord

Själva det marina kollagenet härstammar från vildfångad nordisk torsk, som sedan bearbetas och används i Collagen C +. Produkten kan användas av dig som vill ha en extra boost av kollagen. Pulvret innehåller 20 olika aminosyror - inklusive de specifika syrorna glycin och prolin / hydroxiprolin, som båda har en effekt på hudens elasticitet och fasthet. För att främja upptag och bildning av kollagenpeptider kompletteras produkten med C-vitamin - därav namnet. Baserat på allt detta ger Collagen C + dig en ordentlig kollagenboost! Kollagenet verkar mot åldrande inifrån och ut, vilket stärker hudens elasticitet och ger fukt till huden så att den ser fin och sund ut. Marint kollagen kan också med fördel användas efter träning eftersom kroppens prolinproduktion ökar under ansträngning och under träning. På detta sätt hjälper prolin till att bygga upp skadade muskler i återhämtningsfasen.

Påverkan av marina kollagenpeptider på hud, hår, naglar och benstomme samt bindväv och leder har påvisats genom många studier.

Varför är marin kollagenpeptid unik?

Marina kollagenpeptider har ett särskilt högt innehåll av aminosyror och har också ett högt upptag i kroppen. Av denna anledning är peptiderna ganska unika. Marint kollagen är bra för din hud, eftersom den består av följande: 

  • Aminosyror stimulerar hud-, benstomme- och bindvävsceller och leder till produktion av nytt kollagen
  • Glycin, bidrar till kollagensyntesen, liksom en mängd andra proteiner. Det kan också skydda organ och vävnader i allmänna inflammatoriska tillstånd
  • Proline, föregångaren till hydroxyproline, är involverad i bildandet av kollagen, senor och ligament. Proline är därför viktigt vid behandling av artros. Proline är beroende av C-vitamin för att bilda kollagen
  • Hydroxyproline är beroende av vitamin C. Därför kan brist på vitamin C orsaka instabila kollagenmolekyler och påverka kollagenet i kroppen.

Användning:

Produkten innehåller 30 doser, men kan också köpas i en större förpackning på 60 doser. 

Marine Collagen C+ är ett pulver, som kan blandas med en valfri vätska - en dosering motsvarar ca 1 msk (5-10 g).

Marine Collagen C + är ett pulver som är helt värmebeständigt och smakneutralt, vilket innebär att du både kan tillsätta det i varma och kalla drycker när du blandar med vätska. Prova till exempel en läcker juice, som visas i videon längst ner på sidan.

Om VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. VILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska, viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Innehåll: 150 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyserat MARINE kollagen från torsk vildfångad i Nordsjön (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, Vitamin C (acerola)

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.