Vild Nord Collagen Red Berries - 14 g

Vild Nord Marine Collagen Strong Body i praktisk resestorlek!
Vild Nord Marine Collagen Strong Body i praktisk resestorlek!
Vild Nord Collagen Strong Body - 14 g
Vild Strong Body innehåller 3 röda bär som växer vilt i den skandinaviska naturen
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39348

Vild Nord Marine Collagen Red Berries i praktisk resestorlek!

Här får du resestorleken av den effektiva, marina kollagenprodukten Strong Body från det danska företaget Vild Nord. Strong Body hjälper till att öka dina kollagennivåer såväl som din kropps hälsa och välbefinnande. Produkten innehåller gott om näring genom antioxidanter och naturliga mineraler och vitaminer. Kalium bidrar till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion och till att upprätthålla normalt blodtryck. Dessutom har produkten tillförts 3 speciella, antioxidanta, röda nordiska bär. Strong Body innehåller C-vitamin eftersom näringsämnet stödjer både bildning och upptag av kollagen. På detta sätt erhålls en större effekt.

Kollagen spelar en viktig roll i förhållande till normalt fungerande benstomme, brosk, senor, tandkött, tänder, hud, hår och naglar och är därför en av kroppens viktigaste byggstenar. Marint kollagen är särskilt speciellt tack vare sin höga biotillgänglighet. Kollagen innehåller ett ämne som bidrar till återuppbyggnad av nedbrutna muskler efter träning och belastning. Du kan därför ta Strong Body i återhämtningsfasen! Resestorleken är perfekt att ha i träningsbagen!

Strong Body ger en daglig dos på 5000 mg Marint kollagen, extraherad från vildfångad, nordisk torsk samt 2000 mg pulver av vildplockade, nordiska skandinaviska vinbär, lingon och tranbär. Dessa ingredienser kombineras med tång från Nordatlanten, vilket ger extra näring.

Bärens egenskaper:

Strong Body innehåller 3 röda bär som växer vilt i den skandinaviska naturen. De har alla det gemensamt att de har goda och särskilt antioxidanta egenskaper.

  • Tranbär innehåller antioxidanten proanthocyanidins, som hindrar bakterier från att orsaka infektioner i urinväggarna. Bäret har antiinflammatoriska egenskaper samt är fullpackat med fibrer och näringsämnen från vitaminer och antioxidanter.
  • Vinbär är rika på fibrer, C- och K-satmjärn, kalium och antioxidanter. Fruktsyran i vinbär bidrar till matsmältningen och har naturligtvis diuretiska egenskaper.
  • Lingon är fyllda med antioxidanter som flavonoider. Det innehåller också massor av C-vitamin och E och massor av mineraler. Bäret får sin röda färg från den antiinflammatoriska antioxidantanten ocyaninet.

Red Berries kan användas på många sätt!

Du kan lätt blanda pulvret i din favoritdryck. Eftersom pulvret är värmebeständigt kan du använda det både i varm och kall dryck!

Dosering: ca 1 tsk.

Det här är resestorleken, som innehåller 14 g, vilket endast motsvarar 2 doser av Strong Body.
Är du helt såld på den marina kollagenvarianten? Köp påsen med 30 doser, eller den riktigt stora burken som innehåller 45 doser.

VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. WILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska,  viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Innehåll: 14 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyserat MARINE kollagen av torsk från vildfångat hållbart fiske i norra Atlanterhavet (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, Vilda handplockade nordiska lingon, tranbär och röda vinbär, Vitamin C (acerola)

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Sportnäring Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.