Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 210 g

Anti-age Beauty Boost Marine Collagen från Vild Nord med superfoods!
Anti-age Beauty Boost Marine Collagen från Vild Nord med superfoods!
Vild Nord Collagen Beauty Boost Gold - 210 g
Vild Nord Marine Collagen Beauty Boost kan användas på många sätt! Med24.se
Se alla produkter från Vild Nord
Varunummer: 39340

Anti-age Beauty Remedy Marine Collagen från Vild Nord med superfoods!

Vild Nord Marine Collagen Beauty Remedy - en fantastisk marin kollagenprodukt från Vild Nord, som innehåller superfoods. Produkten är särskilt lämplig för att göra din hud ännu vackrare genom att stärka och nära hud, bindväv samt hudens kapillärer. Beauty Boost innehåller i en daglig dos 5000 mg Marine Collagen, 2000 mg pulver av vildplockade, nordiska, skandinaviska blåbär, aronia och svarta vinbär i kombination med vildplockad tång från Nordatlanten. Ingredienskombinationen ger en produkt fylld med naturliga antioxidanter, vitaminer och mineraler som effektivt hjälper till att boosta din hud, hår, naglar, brosk och bindväv.

Vild Nords blåbärspulver är framställt av vildplockade blåbär, svarta vinbär och aronia. Pulverblandningen i Beauty Remedy Marine Collagen har tillförts för att optimera en anti-age effekten i den fantastiska produkten.

Kollagen är en av de viktigaste byggstenarna i vår bindväv, senor, hud, ligament, ben och blod. Vi är därför beroende av kollagen för att ha och upprätthålla starka och friska leder, benstomme, hud, hår och naglar. Kollagen är beroende av C-vitamin för att både absorberas och bildas i kroppen - lyckligtvis innehåller superfood-ingredienserna naturligt C-vitamin. Marine Collagen från fisk hjälper effektivt till att förbättra din hud eftersom den har en hög biotillgänglighet.

Högt innehåll av superfoods - varför?

  • Blåbär är en kraftfull antioxidant med ett högt innehåll av fiber, järn, karoten, magnesium och C-vitamin.
  • Svarta vinbär är fullpackade med dubbelt så många antioxidanter som blåbär samt hälsosamma omega-3-fettsyror och vitamin A, B, C och E.
  • Aronia innehåller massor av näringsämnen som vitamin C, B och K samt kalium, magnesium, järn, zink och kalcium - dessutom verkar det antiinflammatoriskt.

VILD NORD®

När du väljer en produkt från VILD NORD® väljer du en DANSK-producerad kvalitetssäkrad och hållbar produkt, där hälsa och skönhet på ett skonsamt sätt, samt omtanke om djurens välbefinnande och miljön är en förutsättning. WILD NORD®-råvaror är uteslutande ekologiska, viltskördade, fångade eller plockade i Nordatlanten och i de nordiska skogarna. Detta innebär att råvarorna växer på naturens egna villkor och samtidigt behåller sitt mycket, höga näringsinnehåll. Därför kan du med gott samvete välja alla VILD NORD®-produkter!

Marine Collagen Beauty Remedy kan användas på många sätt!

Behållaren här motsvarar hela 30 doser av den fantastiska produkten. Behöver du en påfyllning? Då kan du köpa burken som innehåller 60 doser.

Dosering: ca 1 msk.

Tack vare den goda bärsmaken är produkten utmärkt i gröt, skyr eller drycker som smoothie, juice eller bara vatten. Lätt att blanda i!

Innehåll: : 210 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyserat MARINE kollagen av torsk från vildfångat hållbart fiske i norra Atlanterhavet (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, Vilda handplockade nordiska blåbär, aronia och svartavinbär, vilt skördad tång från norra Atlanterhavet (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Ursprungsland: Danmark
Ingår i kategorierna
Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.