Semper glutenfritt knäckebröd med surdeg - 130 g
Glutenfritt knäckebröd med surdeg
Ett rustikt och kraftigt knäckebröd med surdeg som ger extra karaktär.
Förvaringg:
Torrt, ej över rumstemperatur.
Energi |
1526 kJ / 361 kcal |
Fett |
3,3 g |
- varav mättade fettsyror |
0,5 g |
Kolhydrat |
73 g |
- varav sockerarter |
3,5 g |
Fibrer |
7,8 g |
Protein |
4,9 g |
Salt |
1,8 g |
Majsstärkelse, glutenfria havregryn 25 %, Potatismjöl, Modifierad potatisstärkelse, Socker, Teffmjöl, glutenfria havrefibrer, surdegspulver 2,5 % (rismjöl, surdegskultur), Jäst, vegetabiliska fibrer (kartoffel, kakao), Salt, Rismjöl, förtjockningsmedel (guargummi, hydroxypropylmetylcellulosa, natriumalginat, pektin), jäsmedel (glukono-delta-lakton, natriumbikarbonat), Rapsolja, mineral (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6 vitamin, folsyra)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
havre
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.