Renee Voltaire Hazelnut & Chocolate Spread - 220 g
Hasselnöts- och chokladpålägg
Samma fina ingredienser som tidigare men nu utan mjölkprotein och apelsinolja.
Ekologiskt chokladpålägg som smakar underbart av rostade hasselnötter och choklad. Läcker smörbar konsistens.
Prova att göra en enkel och läcker granola-cheesecake!
Du ska använda:
1 burk Hazelnut & Chocolate Spread
1 påse Crunchy Granola
400 g Philadelphiaost
Mixa 3-4 dl Crunchy Granola med 1-2 msk Hazelnut & Chocolate Spread, sprid ut smeten i en form och ställ i frysen i 10 minuter.
Rör Philadelphia-osten med resten av burkens innehåll med hasselnöts- och chokladpålägget. Sprid ut det i formen och ställ in formen i frysen igen i 4 timmar.
Användning:
Doppa t.ex. jordgubbar direkt i burken, smöra på bröd eller använd chokladpålägget i kakor eller desserter.
Förvaring:
Förvara torrt och svalt efter öppning.
Allergener
Kan innehålla spår av nötter, jordnötter och mjölk.
Energi |
2200 kJ / 530 kcal |
Fett |
32 g |
- varav mättade fettsyror |
4,4 g |
Kolhydrat |
55 g |
- varav sockerarter |
46 g |
Fibrer |
5,0 g |
Protein |
5,5 g |
Salt |
0,03 g |
Kokossocker*, Solrosolja*, Hasselnötter 16%, Rismjöl*, Kakao* 11%, Emulgeringsmedel (solroslecitin)
Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk
Hasselnötter
Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.