Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 g

Med Puori CP1 får du 10 g rena, hydrolyserade kollagenpeptider per dag - detta garanterar optimal absorption och funktion Med24.se
Med Puori CP1 får du 10 g rena, hydrolyserade kollagenpeptider per dag - detta garanterar optimal absorption och funktion Med24.se
Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 300 g
Se alla produkter från Puori
Varunummer: 40596

Med Puori CP1 får du 10 g rena, hydrolyserade kollagenpeptider per dag - detta garanterar optimal absorption och funktion

Kollagen är ett protein som finns i vår kropp. Det finns i hela kroppen - men främst i muskler och bindväv, där det har en särskilt viktig roll i bildandet och funktionen hos hud, hår, naglar, leder, senor samt benstomme.
CP1 från Puori är ett rent och naturligt pulver med neutral smak, så att du lätt kan lösa upp det i både kalla och varma drycker. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att se till att du får rätt, vitala byggstenar för din kropp. CP1 innehåller kollagenstyper 1 och 3 härrörande från nötkreatur.

Kollagen produceras naturligt i kroppen, men med ökande ålder, stress och hård fysisk aktivitet minskas produktionen. Dessutom är den typiska, västerländska kosten med mycket magert kött, magra mejeriprodukter och växtproteinkällor inte särskilt rik på kollagen. Naturliga källor till kollagen är till exempel soppa tillagad på ben, visst kött och inälvsmat - som i allmänhet är livsmedel som konsumeras i låg grad.

Dosering och användning:

Blanda 1 msk (10 gram) CP1 i varm eller kall dryck när det passar dig.
Puori CP1 har inte någon färg eller smak.

Bonusinfo: En msk CP1 ger faktiskt över 90% rent protein, vilket också berikar näringen i drycker som juice och t.ex. smoothies.

Förvaring:
Torrt och svalt, ej i direkt solljus.

Innehåll: 300 g

Energi

1500 kJ/360 kcal

Fett

0 g

- varav mättade fettsyror

0 g

Kolhydrater

0 g

- varav sockerarter

0 g

Protein

90 g

Salt

0,5 g

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Matvaror diverse Kollagen

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.