KRAES Facial Moisture - 50 ml

KRAES fuktgivande ansiktskräm, 100% naturlig med unika oljor och aktiva ingredienser Med24.se
KRAES fuktgivande ansiktskräm, 100% naturlig med unika oljor och aktiva ingredienser Med24.se
KRAES Facial Moisture - 50 ml
Se alla produkter från Kraes & Kraes K-serie
Varunummer: 39793

KRAES fuktgivande ansiktskräm, 100% naturlig med unika oljor och aktiva ingredienser

Innehåller high performance och multifunktionellt Ectoin med anti-aging och anti-antipollutioneffekt och skydd mot Blue Light. Lindrar, skyddar och återuppbygger, ger optimala förutsättningar för att få / upprätthålla vacker och sund hud.

Speciellt utvecklad för gravida kvinnor, kvinnor som fött barn och dig som vill ha rena och innovativa produkter.

Vad gör Ecotin?

Molekylen har till uppgift att skydda mikroorganismer och växter från extrema förhållanden i deras livsmiljöer i till exempel salthav, arktisk is eller i öknen. Med hjälp av bioteknik extraheras en liten stressskyddsmolekyl som kallas Ectoin, som du hittar i KRAES facial moisture. Molekylen stimulerar kollagen- och elastinproduktionen och hjälper till att lugna, lindra och återuppbygga huden. Dessa är alla egenskaper med synliga och långvariga effekter på vår hud.

Havreextrakt ger huden ny energi:

För att fullända ansiktskrämen har KRAES lagt till ett kraftfullt havreextrakt, vilket också framgår i några av deras andra produkter. Extraktet efterliknar - med sitt innehåll av ceramider, fleromättade fettsyror och steroler - hudens naturliga sammansättning. Med åldern förlorar huden några av dessa ämnen och därmed sin elasticitet och glöd.

Användning:

Applicera dagligen på normal / torr / känslig hud.
För optimal tillförsel av fukt ska du kombinera med KRAES ansiktsdroppar.

Speciellt utvecklad för normal / torr / känslig hud.

Innehåll: 50 ml

Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil*(abrikos), Glycerin**(vegetabilsk), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate*(oliven), Butyrospermum Parkii Butter**(shea), Adansonia Digitata Seed Oil**(baobab), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Glyceryl Stearate (emulgator), Cetearyl Alcohol (emulgator), Avena Sativa Kernel Extract*(havre), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Ectoin*(aminosyrederivat), Hydroxypropyl Starch Phosphate (majs), Stearic Acid (emulgator), Hydrogenated Castor Oil*(castor), Sodium Lauroyl Glutamate (emulgator), Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**(oliver), Sodium Benzoate (konservering), Xanthan Gum* (gum), Tocopherol*(vitamin E), Potassium Sorbate (konservering), Aloe Barbadensis Leaf Extract** (aloe vera), Helianthus Annuus Seed Oil** (solros)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/ekologisk och 100% naturlig

Aprikos:

Aprikoskärnolja är en mild olja, som är lämplig för mycket torr och känslig hud. Den har ett högt innehåll av vitamin A och E och omega-3, -6 och-9, vilket ger huden mycket fukt. Aprikoskärnolja absorberas snabbt, lindrar irriterad hud och hjälper till att återuppbygga skadad hud.

Aloe Vera:

Aloe Vera-växtens lugnande och helande egenskaper är välkända. Aloe Vera är rik på mineraler (kalcium, koppar, zink, magnesium), antioxidanter i form av vitamin A, C, E och olika enzymer med antiinflammatoriska effekter. Sammantaget utgör dessa ämnen en multifunktionell ingrediens som är bra för skadad och irriterad hud samtidigt som den skyddar och ger huden fukt. Aloe Vera finns i tropiska / subtropiska regioner.

Baobab:

Baobabolja är en av få naturliga oljor med en mycket hög koncentration av antioxidanter, som verkar återuppbyggnad på irriterad / känslig / mogen hud. Dessutom är den rik på vitamin A, C, D och E och innehåller både omega-3, -6 och -9. Kompositionen ger cellerna mycket fukt och elasticitet samt mjukgör huden. Vår baobabolja tränger snabbt in i huden. Oljan utvinns från små baobabfrön som växer på Livets träd i Senegal.

Castor:

Den kraftfulla castoroljan, även kallad ricinolja eller amerikansk olja, är en naturlig olja med en hög nivå av ricinsyra - upp till 89% av ricin är gjord av fettsyran ricinsyra. Ricinolsyra har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper och ger fukt till huden. Ricinolja innehåller både omega-3, -6 och -9 och E-vitamin. Den vackra, rödaktiga ricinplantan växer främst i subtropiska eller tropiska områden.

Ectoin:

Ectoin är en ganska ny ingrediens på den n mordiska marknaden, men potentialen och förväntningarna är stora! Ectoin är ett aminosyrederivat, som är små stresskyddande molekyler som skyddar mikroorganismer och växter från extrema förhållanden i deras livsmiljöer, som salthav, varma källor, arktisk is eller i öknen. Ectoin är en verkligt unik multifunktionell och aktiv ingrediens: den har en beprövad anti-age effekt (det stimulerar kollagen- och elastinproduktion), och den lugnar, lindrar och återuppbygger huden. Alla egenskaper med synliga och långvariga effekter på vår hud. Molekylen erhålls från öknen (okänt område) och bereds genom en naturlig och hållbar jäsningsprocess. I denna process tillsätts näringsämnen (socker), vatten och värme under 40-60 dagar och sedan filtreras den aktiva substansen ectoin tills den är i sin renaste form. Genom att använda bioteknik undviks korskontaminering av den aktiva ingrediensen.

Havre:

Vårt havreextrakt är en unik och kraftfull aktiv ingrediens som reparerar och skyddar huden. Havrens profil efterliknar hudens naturliga sammansättning och innehåller till exempel ceramider, fleromättade fettsyror, steroler och mer. Med åldern förlorar huden några av dessa ämnen och därmed sin elasticitet och glöd; Havrextraktet stärker hudens fuktbarriär och behåller hudens glöd.

Nyponros:

Nyponrosolja är känd för sina regenererande egenskaper, och oljan är sprängfylld med omega-3, -6 och -9, antioxidanter och vitaminer A, B och C. Dessutom innehåller nyponrosolja tretinoin, som t.ex. används för att behandla akne; ämnet återuppbygger huden och har anti-aging-effekt. Nyponrosolja utvinns ur växter från Anderna i Sydamerika.

Kamelia:

Kameliaolja skyddar huden mot fria radikaler (t.ex. luftföroreningar), ger fukt och mjukgör huden. Oljan är känd som anti-age tack vare innehållet av antioxidanter, vitamin A och E och omega fettsyrorna 3.6 och 9. Kameliaolja har antiinflammatoriska egenskaper och tränger snabbt in i huden. Kamelia växer främst i Kina och Japan.

Shea:

Shea är en superfuktande och mjukgörande ingrediens. Fuktegenskaperna hos Shea nuts är bland annat beroende på deras innehåll av fettsyran linolsyra och omega-6 och -9. Förutom att shea ger huden mycket fukt, den innehåller vitamin A, E och F och antiinflammatoriska fytosteroler (naturligt ämne i växter). Sheasmör extraheras av nötter som växer på träd på den torra savannen i Västafrika. Vårt sheasmör kommer från Burkina Faso i Västafrika.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.