KRAES Facial Drops - 30 ml

KRAES Facial Drops är 100% naturliga baserade på baobab och rosmarinolja och kraftfullt havreextrakt Med24.se
KRAES Facial Drops är 100% naturliga baserade på baobab och rosmarinolja och kraftfullt havreextrakt Med24.se
KRAES Facial Drops - 30 ml
Se alla produkter från Kraes & Kraes K-serie
Varunummer: 39790

KRAES Facial Drops är 100% naturliga baserade på baobab och rosmarinolja och kraftfullt havreextrakt Med24.se

För dig som är gravid, ammar eller bara vill ha helt rena produkter

KRAES ansiktsolja skapar balans och ger en strålande glöd samt återställer stressad och uttorkad hud.

Oljan innehåller aktiva mikroalger med anti-pollutioneffekt, som neutraliserar fria radikaler (t.ex. luftföroreningar) och minskar mörka fläckar. Mikroalgerna minskar också inflammatoriska reaktioner och har antiinflammatoriska egenskaper. Allt detta resulterar i att cellens totala livskraft förbättras och hudtonen blir mjukare och får en vackrare glöd.

Kraes Facial Drops är speciellt utvecklade för normal / torr / känslig hud.

Användning:

Värm 3-4 droppar i händerna och massera försiktigt in ansiktsoljan i huden.
Applicera ansiktsolja dagligen på normal / torr / känslig hud.
För optimal applicering av fukt, kombinera med KRAES facial moisture.

Innehåll: 30 ml

Adansonia Digitata Oil**(baobab), Camellia Oleifera Seed Oil* (kamelia), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Avena Sativa Kernel Extract*(havre), Caprylic/ Capric Triglyceride (vegetabilsk), Pavlova Lutheri Extract* (mikroalge)

*COSMOS approved/ 100% naturlig
*COSMOS certified/ ekologisk och 100% naturlig

Baobab:

Baobabolja är en av få naturliga oljor med en mycket hög koncentration av antioxidanter, som verkar återuppbyggnad på irriterad / känslig / mogen hud. Dessutom är den rik på vitamin A, C, D och E och innehåller både omega-3, -6 och -9. Kompositionen ger cellerna mycket fukt och elasticitet samt mjukgör huden. Vår baobabolja tränger snabbt in i huden. Oljan utvinns från små baobabfrön som växer på Livets träd i Senega

Havre:

Vårt havreextrakt är en unik och kraftfull aktiv ingrediens som reparerar och skyddar huden. Havrens profil efterliknar hudens naturliga sammansättning och innehåller till exempel ceramider, fleromättade fettsyror, steroler och mer. Med åldern förlorar huden några av dessa ämnen och därmed sin elasticitet och glöd; Havreextraktet stärker hudens fuktbarriär och behåller hudens glöd.

Nyponros:

Nyponrosolja är känd för sina regenererande egenskaper, och oljan är sprängfylld med omega-3, -6 och -9, antioxidanter och vitaminer A, B och C. Dessutom innehåller nyponrosolja tretinoin, som t.ex. används för att behandla akne; ämnet återuppbygger huden och har anti-aging-effekt. Nyponrosolja utvinns ur växter från Anderna i Sydamerika.

Kamelia:

Kameliaolja skyddar huden mot fria radikaler (t.ex. luftföroreningar), ger fukt och mjukgör huden. Oljan är känd som anti-age tack vare innehållet av antioxidanter, vitamin A och E och omega fettsyrorna 3.6 och 9. Kameliaolja har antiinflammatoriska egenskaper och tränger snabbt in i huden. Kamelia växer främst i Kina och Japan.

Pavlova Lutheri:

Pavlova Lutheri mikroalger är en supereffektiv anti-pollutioningrediens som ger ultimat skydd mot orenheter inomhus och utomhus. Hälsomässigt har mikroalger flera fördelar; det minskar inflammationsreaktioner i huden, har antiinflammatoriska egenskaper och förbättrar cellens livskraft i allmänhet. Ett resultat är en bättre hudton och vackrare glöd.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.