KRAES Body Terapy - 100 ml

100% naturlig kroppsolja från KRAES utvecklad för områden runt höfter, lår, armar och mage Med24.se
100% naturlig kroppsolja från KRAES utvecklad för områden runt höfter, lår, armar och mage Med24.se
KRAES Body Terapy - 100 ml
Se alla produkter från Kraes & Kraes K-serie
Varunummer: 39794

100% naturlig kroppsolja från KRAES utvecklad för områden runt höfter, lår, armar och mage

KRAES Body Therapy kroppsolja är fullpackad med aktiva mikroalger och kraftfulla, naturliga oljor.

Mikroalger har en beprövad effekt på celluliter och kroppstoning eftersom de minskar fettceller, stramar upp huden och stimulerar cellförnyelse. Därigenom förbättrar kombinationen av mikroalger och oljor hudens fasthet och elasticitet.

Hela Kraes K-serien är designad speciellt för dig som är gravid, fött barn eller helt enkelt vill ha rena och innovativa produkter.

Användning:

Massera in oljan i huden med cirkelrörelser.
För optimal effekt, applicera kroppsolja efter bad eller torrborstning.

Utvecklad för alla hudtyper. Undvik bröstområdet om du ammar.

Innehåll: 100 ml

Prunus Armeniaca Kernel Oil* (abrikos), Camellia Oleifera Seed Oil*(kamelia), Adansonia Digitata Oil** (baobab), Rosa Moschata Seed Oil (hybenrose), Caprylic/Capric Triglyceride (vegetabilsk), Tisochrysis Lutea Extract (alge), Tocopherol (vitamin E)

*COSMOS approved/100% naturlig
**COSMOS certified/ekologisk och 100% naturlig

Aprikos:

Aprikoskärnolja är en mild olja, som är lämplig för mycket torr och känslig hud. Den har ett högt innehåll av vitamin A och E och omega-3, -6 och-9, vilket ger huden mycket fukt. Aprikoskärnolja absorberas snabbt, lindrar irriterad hud och hjälper till att återuppbygga skadad hud.

Kamelia:

Kameliaolja skyddar huden mot fria radikaler (t.ex. luftföroreningar), ger fukt och mjukgör huden. Oljan är känd som anti-age tack vare innehållet av antioxidanter, vitamin A och E och omega fettsyrorna 3.6 och 9. Kameliaolja har antiinflammatoriska egenskaper och tränger snabbt in i huden. Kamelia växer främst i Kina och Japan.

Baobab:

Baobabolie är en av få naturliga oljor med en mycket hög koncentration av antioxidanter, som verkar återuppbyggnad på irriterad / känslig / mogen hud. Dessutom är den rik på vitamin A, C, D och E och innehåller både omega-3, -6 och -9. Kompositionen ger cellerna mycket fukt och elasticitet samt mjukgör huden. Vår baobabolja tränger snabbt in i huden. Oljan utvinns från små baobabfrön som växer på Livets träd i Senegal.

Nyponros:

Nyponrosolja är känd för sina regenererande egenskaper, och oljan är sprängfylld med omega-3, -6 och -9, antioxidanter och vitaminer A, B och C. Dessutom innehåller nyponrosolja tretinoin, som t.ex. används för att behandla akne; ämnet återuppbygger huden och har anti-aging-effekt. Nyponrosolja utvinns ur växter från Anderna i Sydamerika.

Tisochrysis Lutea:

Tisochrysis Lutea är en mikroalg / plankton med hög koncentration av fleromättade fettsyror och ekologiska pigment (xantofyll). Mikroalgerna reducerar celluliter genom att minska / bränna fettcellen, och det ändrar pigmentfärgen för att göra celluliter mindre synliga. Det synliga resultatet är en mer fast och smidig hud. Extraktet erhålls genom en bioteknologisk process från Tisochrysis Lutea, och därmed är det också en hållbar ingrediens.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.