Clearblue Digital Graviditetstest - 1 st

1
1
1
Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 29893

Digitalt Graviditetstest från Clearblue med smart och exakt veckoindikator

Med detta graviditetstest får du ett snabbt, tydligt och korrekt svar på om du är gravid eller inte. Testet visar resultatet på den digitala displayen och om du är gravid visar det också hur många veckor som har gått sedan befruktningen. Detta ger dig ett entydigt resultat om graviditet och hur många veckor du är. Veckoindikatorn är uppdelad i resultat 1-2, 2-3 eller 3+ veckor med 93% noggrannhet av resultatet.

Clearblue Digital Graviditetstest upptäcker om graviditetshormonet hCG finns i urinen. Testet kan påvisa mycket små mängder av hormonet, och veckoindikatorn fungerar baserat på nivån av detta graviditetshormon.

Användning:

Det är viktigt att läsa de medföljande instruktionerna noggrant innan du använder graviditetstestet. Du kan även hitta den danska bruksanvisningen digitalt här.

Ta bort det blå locket när du ska göra testet. Placera sedan den absorberande spetsen nedåt i urinstrålen i 5 sekunder. Du kan också samla ett urinprov i en ren, torr behållare och sedan doppa den absorberande änden av testremsan i urinprovet i 20 sekunder. Lägg testet plant eller håll spetsen nedåt medan du väntar på resultatet. Efter att testet har utförts kommer en blinkande timglassymbol att indikera att testet fungerar. Ditt resultat kommer att visas på den digitala displayen inom 3 minuter. Om du är gravid fortsätter symbolen att blinka tills indikatorn för veckoresultat visas.

Testet kan användas redan 4 dagar före förväntad menstruation, men testets säkerhet ökas avsevärt om det tas på dagen för utebliven menstruation (från 65% noggrannhet 4 dagar före förväntad menstruation till 99% noggrannhet vid förväntad menstruationsdag).


Innehåll: 1 st

Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 29893

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.