Clearblue Adv. Digitalt Ägglossningstest - 10 st

1
1
1
Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 37757

Advanced Digital Ägglossningstest från Clearblue - med tydliga, digitala resultat efter 5 minuter

Detta ägglossningstest från Clearblue är det första och enda testet som identifierar fyra eller fler fertila dagar i din cykel. Detta gör det möjligt att i förväg planera när du ska försöka bli gravid naturligt. Clearblue Advanced Digital Ägglossningstest går ett steg längre än ett klassiskt ägglossningstest genom att upptäcka 2 viktiga fertilitetshormoner. Den registrerar både det luteiniserande hormonet och östrogen, vilket hjälper till att identifiera dagar med maximal fertilitet samt tidigare dagar med stor chans att bli gravid.

Clearblue Advanced Digital Ägglossningstest är gjort med en smart, innovativ teknologi som anpassar sig efter din personliga hormonprofil. Detta minskar risken för att du går miste om din fertila period. Den visar också resultaten med enkla och lättlästa smileys på den digitala displayen. Det finns 3 möjliga utfall; låg, hög och maximal fertilitet, indikerade med olika symboler.

Användning:

Det är viktigt att läsa de medföljande instruktionerna noggrant innan du använder ägglossningstestet. Du kan även hitta den danska bruksanvisningen digitalt här.

Ta en provsticka, ta bort folieomslaget och ta av locket. Sätt in pinnen i hållaren tills den klickar på plats. Då kommer ägglossningstestet att slås på och vara klart för användning. För att utföra urintestet, placera den absorberande spetsen i urinstrålen i 3 sekunder eller i ett urinprov i 15 sekunder. Efter ca 1 minut blinkar symbolen "test klar" för att indikera att testet fungerar. Lägg testet plant eller håll provsamlaren nedåt. Efter 5 minuter kommer ditt resultat att visas på den digitala displayen.

Nu är det dags att avläsa testet! En tydlig cirkel indikerar låg fertilitet, vilket betyder att det är mycket osannolikt, men inte omöjligt, att du blir gravid under samlag den dagen. En blinkande smiley betyder hög fertilitet eftersom testet har registrerat en ökning av östrogennivåerna. Under de följande dagarna kommer testet att visa symbolen samtidigt som det letar efter ökningen av det luteiniserande hormonet - fortsätt att testa dagligen för att hitta ökningen. En statisk smiley visar maximal fertilitet och resultatet kommer att ses konstant i 48 timmar efter den första visningen. Denna symbol indikerar de dagar då chansen att bli gravid är störst.

När testet är klart, tryck ut provstickan omedelbart genom att trycka på knappen. Kasta pinnen tillsammans med hushållsavfallet.


Innehåll: 10 st

Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 37757

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.