Filibabba Silikon Napp 2-pack - Pale Banana

1
1
1
1
Se alla produkter från Filibabba
Varunummer: 46733

Filibabba Silikon Napp - 2-pack med nappar i 100% silikon i en fin gul färg

Denna förpackning innehåller 2 enkla silikon nappar från Filibabba. Napparna är tillverkade av 100% testad och godkänd silikon, så du kan vara trygg med att din bebis får den bästa och säkraste kvaliteten. Filibabbas nappar i silikon har en rund och enkel design, där ventilationshål säkerställer luft runt barnets mun. Napparna har också en rejäl säkerhetsring, vilket gör det möjligt att sätta fast nappen i en praktisk och färgglad napphållare!

Filibabba har silikon nappar i många vackra färger så att du fritt kan välja din favorit. Denna variant är i en fin gul färg och kan användas av barn från 0-36 månader.

Hygien och säkerhet

Innan en napp används för första gången ska den steriliseras. Detta gör du antingen genom att koka nappen i 5 minuter eller genom att följa instruktionerna på paketet. Det rekommenderas också att rengöra napparna noggrant före varje användning.

Av säkerhets- och hygienskäl rekommenderas det att man byter ut napparna efter 1-2 månaders användning. Eftersom dessa nappar är tillverkade av silikon bör du alltid kontrollera dem före användning genom att dra i nappen i alla riktningar. Vid tecken på skada eller slitage bör nappen kasseras.


Innehåll: 2 st

Se alla produkter från Filibabba
Varunummer: 46733

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.