L'Oréal Botanicals

Botanicals Fresh Care från L'Oréal Paris vårdar ditt hår naturligt

Botanicals Fresh Care är en serie hårvårdsprodukter från L'Oréal Paris, formulerade så långt som möjligt med naturliga ingredienser, så du undgår syntetiska tillsatser som silikon och färgämnen. Produkterna är baserade på några av de bästa vegetabiliska oljorna och extrakt som naturen har att erbjuda och som alla har fantastiska egenskaper för hårets hälsa. Oljorna är ekologiska och tillför produkterna fantastiska dofter som stimulerar sinnena! Under Botanicals hittar du flera små produktserier, anpassade för de olika hårtyperna, så att du kan kombinera ihop den hårvårdsrutin som passar bäst för din hårtyp. Botanicals Fresh Care-produkterna är 100% veganska och upp till 98% naturliga - den perfekta serien för dig som vill ge ditt hår den bästa naturliga hårvården.

L'Oréal Botanicals Safflower, Lavender, Coriander och Geranium

Miniserierna är baserade på var sin viktig nyckelingrediens, utvald för att passa specifik hårtyp. Nedan kan du läsa mer om varje serie.

Argan & Safflower Nourishing - en djupvårdande serie baserad på närande tistel och arganolja som återställer stukturen i torrt och uttorkat hår genom att tillsätta fukt så att håret blir mjukt och smidigt igen. Prova Botanical Argan & Safflower Norushing Shampoo, Botanical Argan & Safflower Norushing Balsam och Botanical Argan & Safflower Norushing Mask

Lavender - en miniserie baserad på eterisk olja från ekologisk lavendel, som har en lugnande effekt och lindrar irritation i en känslig hårbotten samt ger näring åt svaga hårstrån så att du kan uppnå en sund hårmiljö. Prova Lavender Shampoo i kombination med Lavender Balsam och njut av den avkopplande doften i badet.

Rose & Geranium Radiance - produkter baserade på ekologisk geraniumolja och rosenextrakt, som tillför massor av glans till matt och livlöst hår samt hjälper till att hålla din hårfärg frisk under lång tid genom att skydda den mot blekning. Prova Rose & Geranium Radiance Shampoo och Rose & Geranium Radiance Balsam och njut av glänsande hår med fantastisk väldoft av rosor.

Ginger & Coriander Strengthening - hårvård för ömtåligt, försvagat och skadat hår som med hjälp av korianderfröolja återställer och reparerar håret så att det blir friskt igen. Njut av den uppfriskande ingefärsdoften när du använder Ginger & Coriander Strengthening Shampoo, Ginger & Coriander Strengthening Mask och Ginger & Coriander Strengthening Potion hårserum.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.