Active By Charlotte Runners Powder - 50 g

1
Se alla produkter från Active By Charlotte
Varunummer: 35521

Active By Charlotte Runners Powder - slipp blåsor och ömma tår

Har du som många andra tendens till varma, våta fötter i dina skor och strumpor? Runners Powder från Active By Charlotte är till alla oss som gärna vill undvika sura, fuktiga och ömma tår med blåsor när vi löper, cyklar, spelar boll, går mycket eller ska ska lufta fötterna i sommarskor med bara tår.

Pudret gör så att dina tår inte gnider sig mot varandra och minskar på så sätt risken för blåsor. Blåsor förekommer ofta vid friktion vid hud mot hud, eller hud mot tyg.  

Runners Powder pudras ner i strumpor och skor så fötterna håller sig torra under många timmars motion eller värme. 

Egenskaper:

  • Utan parfym
  • Utan parabener
  • Utan färgämnen
  • Astma/allergi certifierad
  • Minskar risken för blåsor
  • Håller dina fötter torra
  • Används av både barn och vuxna

Användning:

Pudra lite av Active By Charlotte Runners Powder i antingen dina strumpor eller skor. Se till att du har helt torra fötter innan du använder dina skor eller strumpor.  

Active By Charlotte är världens första hudvårdsserie för dig som tränar aktivt eller är idrottsutövare och gärna vill ta han om dig själv och din kropp. Produkterna förebygger besvär och problem som kan uppstå når du är aktiv - såsom friktionsbesvär, solskador och muskelsmärtor. Alla produkterna i serien är utan parfym och är deklarerade i samarbete med Astma/Allergi Danmark och Eco-certifierade. 

Om Charlotte

Charlotte Bircow är kvinnan som tog fitness till Danmark. Charlotte var kvinnan bakom de första fitness-centren samt instruktörutbildningen, och introducerade även spinning i Norden. Charlotte har varit i delaktig i att göra motion och träning till en del av den nordiska vardagen. Charlottes fokus under hennes 25 år på sundhetsscenen har alltid haft fokus på att skapa sundhet och välmående både fysiskt och mentalt.


Innehåller: 200 g

Talc, Zinc Oxide, Magnesium PCA, Silica, Citric Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Zinc Ricinoleate, Lysine, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexylglycerin.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Active By Charlotte
Varunummer: 35521
Astma och Allergiförbundet
Astma och Allergiförbundet

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.