Astion Pharma Eye Care Serum - 30 ml

Eye Care Serum är en ögongel som lindrar klåda, rodnad och irritation Med24.se
Se alla produkter från Astion Pharma
Varunummer: 40519

Eye Care Serum är en ögongel som lindrar klåda, rodnad och irritation

Har du problem med torra ögon, klåda, rodnad, eksem eller irritation i det känsliga ögonområdet? Då är det viktigt med en produkt som inte orsakar ytterligare irritation. Astions Eye Care Serum är en effektiv ögongel / serum som hjälper till att både lindra och förhindra irritation runt ögat.

Gel-serumet verkar både vårdande, mjukgörande och fuktgivande - och kan användas av dig som har eksem eller känslig hud. Det består av noggrant utvalda ingredienser, anpassade för ögonområdet.

Produkten är särskilt lämplig för de som har besvär med: klåda, rodnad, irritation och eksem

Verkan:

Eye Care Serum vårdande och lugnande egenskaper är baserade på ämnet Dermadexin®, som lägger sig i ett tunt, skyddande lager över din irriterade hud. På detta sätt är din känsliga hud runt ögonen optimalt skyddad från yttre påverkan och skadliga faktorer. Dessutom innehåller gelen näringsrika ingredienser som håller huden fuktad för att bibehålla hudens skyddsbarriär.

Gelen kan användas av alla - inklusive dig som lider av atopiskt eksem eller skadad hud.

Egenskaper:

  • Lindrar, vårdar och motverkar ögonirritation, rodnad och eksem
  • Speciella membran skyddar huden mot yttre påverkan
  • Innehåller inte parfym, så du kan använda den även om du har mycket känslig hud

Användning:

Serumet kan appliceras både morgon och kväll på ren och torr hud. Produkten är dryg, så börja med att applicera lite på ringfingret och badda försiktigt i området runt ögonen - var dock försiktig med den känsliga, tunna och ljuskänsliga huden runt ögat.

Tack vare den milda formulan kan både barn och vuxna använda produkten. Vi rekommenderar alltid att du gör ett litet test av produkten på din hud innan du använder den i det känsliga ögonområdet.

Produkten finns också i en mindre variant som innehåller 15 ml. Du kan dra nytta av att använda Eye Serum med Astion Pharmas andra hudvårdande produkter, som finns här hos oss på Med24.

Innehåll: 30 ml

Ingredienser:

Vatten, Propanediol, Methyl Gluceth-20, niacinamide (B3 vitamin), Ectoin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerylkaprylat, Sodium Hydroxide, Potassium sorbate, Xanthangummi, Methylchloroisothiazolinone

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Ögonkräm Serum
Allergy Certified

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.