Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - 40 ml

Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - 40 ml
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Beauté Pacifique
Varunummer: 7315

Produktbeskrivning

Ingredienser
Recensioner

Använd Beauté Pacifique Gelcoat-C när helst du känner att din hud är för torr - ger omedelbar fukt

Beaute Pacifique Gelcoat-C boostar blixtsnabbt fukt i huden, så att huden omedelbart ger ett mer fräscht uttryck som upprätthålls genom användning av produkten två gånger om dagen.

Produkten stimulerar cellernas biologiska process till optimal funktion.

Gelcoat C steg motverkar förlust av vitamin C i både epidermis och dermis.

Bra för:

  • Alla hudtyper
  • Män och kvinnor

Egenskaper:

  • Omedelbar fuktboost
  • Bibehåller fukt
  • Uppfräschande för alla hudtyper
  • Även lämplig för män

Huvudingredienser och deras effekt:

Beta vulgaris / Beet Root Extract är ett extrakt från växten som är ursprunget till sockerbetor. Extraktet har förmåga att behålla vatten under torra perioder.

Niacinamid verkar särskilt i det intercellulära utrymmet och stärker i synnerhet den biologiska processen, de håller reda på kopplingen mellan cellerna och de processer som är uttorkande till dess de slutligen stöts bort från hudytan.

Sodium PCA och Lauryl PCA är mycket effektiva fuktbindare kapabla att snabbt öka fukthalten, och bibehålla den ökade fuktnivån under lång tid.

Skvalan verkar som effektiv "transportrör" för A-vitaminer och andra fettlösliga, aktiva beståndsdelar. Brist på skvalan i huden leder till för tidigt åldrande såsom torrhet och brist på elasticitet.

Sodium Askorbyl Phosphate är ett vitamin C som gör mörk hud ljusare, samtidigt stimulerar C-vitamintypen hudens kollagensyntes. Natriumhyaluronat / Hyaluronsyra används här för en mycket sofistikerad produkt som utnyttjar tyget exceptionella förmåga att hålla kvar vatten, och på samma gång, är ämnet här finfördelat, och därför har en unik förmåga att tränga djupt in i intercellulära utrymmet och leda mycket fukt med själva.

Rooibos extrakt (Aspalathus Linearis) kommer från den sydafrikanska växten Aspalathus Linearis, som i Sydafrika är känd som den naturprodukt som förordas för torr och irriterad hud. Vetenskapliga studier av effekterna har lett till att kunskapen om Rooibos sprids över hela världen.

Användning:

Använd CELCOAT-C när som helst du känner att din hud har blivit för torr. Produkten kan även användas på toppen av de anti-aging krämer från Beauté Pacifique som något slags slutfukttätning.

Innehåll: 40 ml

Ingredienser:

Aqua/ Water, , Beta Vulgaris / Beet Root Extract, PPG-5 Ceteth-20, Niacinamide, Glycerin, Natrium-PCA, Oleth-3 Phosphate, Squalane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopherylacetat, Natrium-ascorbylphosphat, Lauryl PCA, Sodium Hyaluronate, Maltodextrin, Aspalathus Linearis Leaf Extract, CI 42090

Ursprungsland: Danmark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.