Astion Pharma Face Cream - 100 ml

Face Cream fra Astion Pharma: Ger fukt och vård av torr hud, eksem och psoriasis - 100 ml Med24.se
Se alla produkter från Astion Pharma
Varunummer: 40516

Face Cream från Astion Pharma: Ger fukt och vård av torr hud, eksem och psoriasis

Om du har torr hud eller andra hudtillstånd som psoriasis eller eksem, är det alltid viktigt att ge huden rätt vårdande produkter som kan ge intensiv fukt. Dessutom är det viktigt att använda en skonsam kräm som inte irriterar din känsliga hud ytterligare.

Med denna Astion Pharmas Face Cream får du en mild, intensivt fuktgivande dagkräm som lindrar och vårdar mycket torr hud - till exempel eksem och psoriasis. Krämens formula är baserad på noggrant utvalda ingredienser som säkerställer att huden hålls smidig och fuktad för att förbli optimalt sund.

Verkan:

För att ta hand om och förebygga sprucken och skadad hud är det viktigt att ansiktet får rätt fuktförsörjning. Sanningen är dock att torr hud ofta tenderar att vara känslig och är lättare att irritera, så du måste tänka över noga vad du använder i ansiktet. Astion Pharma Face Cream är allergi-certifierad och är därför speciellt utvecklad för sitt syfte. Detta är en skonsam produkt som kan ge huden all fukt och näring som den behöver.

Egenskaper:

  • Speciellt lämplig för dem som lider av torr och / eller känslig ansiktshud
  • Håller huden smidig och optimalt fuktad så att den känns mjukare, betydligt mindre torr och mera sund d
  • Tillverkad med effektiva ingredienser som tillför mycket fukt till huden
  • Med en mild formula är den också lämplig för psoriasis och eksem

Användning:

Astion Pharmas fuktkräm för torr hud bör masseras in försiktigt på ren hud. Om du har särskilt torr hud rekommenderas att du applicerar krämen omedelbart efter rengöring av huden, även efter dusch. På så sätt undviker du en stram känsla i ansiktet, och huden hålls sund i stället. Krämen kan användas i ansiktet såväl som på hals och dekolletage - helst både morgon och kväll.

Se till att din hud är helt ren innan du applicerar krämen. För en grundlig rengöring kan du använda Astion Pharmas milda ansiktsrengöringsgel.

Ansiktskrämen finns också i en mindre förpackning på 150 ml här hos oss på Med24, lämplig för väskan.

Innehåll: 100 ml

Ingredienser:

Vatten, Prunus Amygdalus Dulcis Olja, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Niacinamid, Phenoxyethanol, Ectoin, Linolsyra, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerylkaprylat, Tokoferol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Linolensyra

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Känslig hy Kräm Dagkräm
Allergy Certified

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.