Beurer Trådlös plattång HS20

Beurer Trådlös Plattång HS 20 Med24.se
Beurer Trådlös Plattång HS 20 Med24.se
Beurer Trådlös plattång HS20
Med Beurer Trådlös Plattång HS 20 kan du styla håret precis när du vill
Se alla produkter från Beurer
Varunummer: 40640

Beurer Trådlös Plattång HS 20

Med Beurer trådlös plattång kan du styla håret precis när du vill. Du behöver inte att vara nära en strömkälla för att platta håret! Den kompakta plattången är också den perfekta, platsbesparande lösningen för weekendväskan. Och med det värmebeständiga silikonskyddet kan plattången säkert läggas tillbaka i väskan efter användning.

Plattången, HS 20, har tre temperaturinställningar för att säkerställa att du kan justera temperaturen för exakt din hårtyp. Om du till exempel har fint hår rekommenderas den lägsta temperaturen, dvs. 160°C . Kraftigt och tjockt hår, däremot, tål upp till 180°C-200°C.

De keramiska plattorna är belagda med turmalinkristaller som har en mycket speciell förmåga. Vid upphettning släpper kristallerna negativa joner, vilket hjälper till att skydda håret under styling. De negativa jonerna gör att hårets yttre lager stängs, vilket kapslar in fukten i håret, samtidigt som det garanterar en antistateffekt, vilket ger håret en fantastisk glans. De flexibla värmeplattorna rör sig efter hårstrukturen och säkerställer ett ännu bättre utjämnande resultat efter den första plattningen.

På full laddning har HS 20 en användningstid på 30 minuter. Laddningstiden är 2 timmar. Mini USB-laddningskabel ingår. LED-indikatorn visar den inställda temperaturen. HS 20 har låsbara plattor för extra platsbesparande förvaring.

3 års garanti

Innehåll: 1 st

Ingår i kategorierna
Stylingprodukter Stylingverktyg

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.