Dermalogica breakout clearing kit

Dermalogica breakout clearing kit för ung hud med tendens till finnar Med24.se
Se alla produkter från Dermalogica & Dermalogica Clear Start
Varunummer: 35991

Produktbeskrivning

Dermalogica breakout clearing kit för ung hud med tendens till finnar

Skin Care Series Clear Start från Dermalogica har utvecklats speciellt för att behandla ung hud med tendens till finnar. Aktiva ingredienser och milda växtxtrakt ger dig den renaste och sundaste hud. Med Clear Start får du möjlighet att prova produkterna, och de är också lätta att ta med på träning eller resa.

Clear Start-produkterna är veganska, glutenfria och ej testade på djur. De är också utvecklade utan konstgjorda dofter och färgämnen. Det betyder också att inga irriterande ingredienser används, såsom lanolin, S.D. alkohol och mineraloljor.

Setet innehåller:

  • Breakout Clearing Foaming Wash 75 ml
  • Breakout Clearing Booster 10 ml
  • Skin Soothing Hydrating Lotion 30 ml

Användning:

Breakout Clearing Foaming Wash: Skummande rengöring som rengör på djupet utan att torka ut. Breakout Clearing Foaming Wash stimulerar huden och tar bort döda hudceller och överskottstalg. På så sätt förhindras finnar och huden hålls frisk. Applicera morgon och kväll. Skumma upp lite i händerna med vatten. Applicera på ansikte, hals, dekolletage och rygg efter behov. Undvik att få produkten i ögonen. Rengör noggrant med ljummet vatten.

Breakout Clearing Booster: Snabbverkande aknebehandling som verkar inom 15 minuter. Produkten innehåller salicylsyra, som hjälper till att döda bakterier som orsakar akne och exfolierar tilltäppta porer, vilket snabbt gör huden klarare.
Applicera direkt på det drabbade området eller fördela i ett tunt skikt över hela ansiktet under fuktkräm för att undvika utbrott. Produkten kan användas både morgon och kväll.

Skin Soothing Hydrating Lotion: Fuktgivande och närande kräm som hjälper till att återställa den rätta fuktbalansen i huden. Krämen ger omedelbar lättnad varhelst det behövs. Du kommer att upptäcka att både rodnad, inflammation och fjällning minskas. Applicera på ansikte och hals morgon och kväll efter rengöring.

Innehåll: 3 produkter

Dermakosmetisk

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.