Dermalogica AGE smart starter kit

Dermalogica AGE Smart starter kit reducerar ålderstecken och ger huden en mer fast, jämnt och sund look Med24.se
Se alla produkter från Dermalogica & Dermalogica AGE smart
Varunummer: 35998

Produktbeskrivning

Dermalogica AGE Smart starter kit reducerar ålderstecken och ger huden en mer fast, jämnt och sund look

Dermalogica AGE Smart startpaket innehåller allt du behöver för att behålla en jämn och frisk hud med åldern. Setet motverkar hudens ålderstecken och är i bekvämt reseformat, att ta med på resor, helger och träning. Setet är perfekt för dig som är ny i Dermalogica universum och vill skydda den mogna huden samtidigt som du förbättrar hudens elasticitet och reducerar rynkor och ålderstecken.

Dermalogica rekommenderas av ett stort antal professionella kosmetologer eftersom det skapar en hälsosam hud i balans. Produkterna är också förpackade i biologiskt, nedbrytbar, återvunnen förpackning och har inte testats på djur. Ingen av produkterna innehåller konstgjorda färgämnen eller parfym.

Setet innehåller:

  • Skin Resurfacing Cleanser (30 ml)
  • MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml)
  • Antioxidant HydraMist (30 ml)
  • MAP-15 Regenerator (0,5 g)
  • Dynamic Skin Recovery SPF30 (10 ml)
  • Renewal Lip Complex (prov)

Användning och fördelar med enskilda produkter:

Skin Resurfacing Cleanser (30 ml): Produkten skummas upp i fuktiga händer och appliceras sedan på fuktad ansikts- och halshud. Rengöringen masseras in i huden med försiktiga, uppåtriktade rörelser i minst 30 sekunder för att aktivera fruktsyran i produkten. De första 14 dagarna används produkten en gång varannan dag. Fortsätt sedan användning morgon och kväll, endast en gång dagligen för känslig hud. Undvik ögonområdet.
Anti-age, exfolierande rengöringsprodukt fuktar, rengör och förbättrar hudens struktur samtidigt som efterföljande produkter tränger in i huden bättre. Dessutom gör fruktsyra produkten optimal för pigmenterad hud.

Antioxidant HydraMist (30 ml): Produkten sprayas direkt på ansikte och hals efter rengöring. Undvik ögonområdet. Produkten verkar som en stärkande och fuktgivande antioxidant toner som skyddar huden mot fria radikaler. Därför är det optimalt för rökare, stadsbor och soldyrkare.

MAP-15 Regenerator (0,5 g): Produkten kan användas som en spot-produkt. Applicera en liten mängd på fingertopparna och på drabbade områden.

Dynamic Skin Recovery SPF30 (10 ml): Applicera slutligen fuktgivare. Krämen har en härlig och mjuk konsistens, förbättrar kollagenproduktionen och förbättrar hudens elasticitet och spänst. Krämen appliceras rikligt på ansikte och hals och bör helst appliceras 30 minuter innan du vistas i solen eftersom solfiltret annars inte är aktivt.

MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml): Applicera den mjuka och läckra masken en gång i veckan i riklig mängd på ren hud i ansikte och på hals. Undvik ögonområdet. Efter 10-15 minuter avlägsnas produkten försiktigt med ljummet vatten och använd Dynamic Skin Recovery SPF30.
Vitaminmask reparerar skador och mjukgör huden med Avena Sativa och Lakrids samt A, C, E och B5 vitaminer.

Renewal Lip Complex (prov): Lip Complex innehåller avokadoolja, sheasmör, riskliolja och peptider som ger näring och skyddar den tunna huden på läpparna. Applicera direkt på läpparna.

Innehåll: 6 produkter

Utan parfym Dermakosmetisk

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.