SunSpa Spray-on-SPF - 125 ml

SunSpa Spray-on-SPF - 125 ml
Se alla produkter från Sun Spa
Varunummer: 12750

SunSpa Spray - on- SPF - 125 ml

Finns i SPF 15 och 30

SunSpa SPRAY ON SPF gör det lätt att undvika solens tråkiga effekter. Den kan sprayas i alla vinklar, även när man ligger ner, så att du kan använda den direkt från solsängen! Tack vare aerosolspray behöver du inte använda händerna utan sprayar enkelt. Absorberas snabbt in i huden och lämnar huden mjuk och härlig utan att kännas fet.

SunSpa spray med SPF är vattenfast och skyddar mot hela 97 % av solens UVA- och UVB-strålar. Applicera SunSpa SPRAY  20 minuter innan du går ut i solen. Spraya på huden med lätta, svepande rörelser på ett avstånd av 20-25 centimeter, och låt sprayen tränga helt in i huden. Spruta inte direkt på ansiktet, men i handflatan och fördelar sedan med händerna. Upprepa behandlingen med jämna mellanrum och efter bad, så är skyddet alltid optimalt. 

Viktigt!

Undgå kontakt med  öppen eld eller glöd tills huden är helt torr. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten . Undvik att andas in. Spraya inte mot sår eller på irriterad hud. Säkerställ tillräcklig ventilation vid applicering. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingår i kategorierna
Solskydd

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.