Herôme Nailhardener extra strong + free nourishing nail oil

Exklusiv presentförpackning från Herôme, nagelhärdare samt närande nagelolja. Stärker och vårdar dina naglar på samma gång!
Se alla produkter från Herôme
Varunummer: 34640

Produktbeskrivning

Exklusiv presentförpackning från Herôme, som innehåller extra stark, nagelhärdare samt närande nagelolja. Stärker och vårdar dina naglar på samma gång!

Herôme nagelhärdare extra stark, tränger in i nageln och binder ihop nagelplattorna. Mjuka och svaga naglar stärks, friska och sunda behåller sin naturliga glans och splittras inte.

Användning:
Nagelhärdaren appliceras på kvällen så att behandlingen inte störs av vatten och tvål under dagen. Ett tunt lager nagelhärdare appliceras den första kvällen på rena naglar, nästa kväll läggs ett tunt lager ovanpå det första. Den tredje kvällen rengörs naglarna med Herôme Caring Nail Enamel Remover, som inte innehåller aceton eller andra skadliga lösningsmedel. Aceton och skadliga lösningsmedel kommer att lösa upp effekten av nagelhärdaren. Applicera sedan ännu ett tunt lager av nagelhärdare. Behandlingen upprepas under 14 dagar, varefter man applicerar ett tunt lager 2 gånger i veckan för att härda den nya nageln och underhålla resultat.

Det är viktigt att endast applicera nagelhärdaren i tunna lager.

Efter användning av konstgjorda naglar ska inte Nailhardener användas då dina naglar är skadade - Använd därför endast Herôme Exit Damage Nails, som är ett serum som återuppbygger naglarna.

Innehåll: 10 ml

Skäm bort dina naglar och nagelband med Herôme Nourishing Nail Oil - en näringsrik och stärkande nagelolja

Nageloljan från Herôme ger ett utmärkt resultat genom att vårda och förstärka naglarna på djupet med sin omsorgsfullt utvecklade formulal med mandelolja, citronolja, vitaminer E och F. Ett gott råd är också att droppa oljan under nageln, så att även den sårbara huden får näring. Du kommer att upptäcka att dina naglar och nagelband kommer att se starkare och friskare ut.

Innehåll: 4 ml

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.