Jane Iredale Refill Me Makeup Borste - 1 st

Jane Iredale Refill Me Makeup Borste - 1 st
Se alla produkter från Jane Iredale
Varunummer: 14434

Produktbeskrivning

Refill-Me är en puderborste för löst puder med inbyggd puderdispenser - smidig att använda och enkel att ta med!

Borsten är tillverkad av en kombination av pony- och gethår, och är i samma höga kvalitet som övriga produkter från Jane Iredale. Den ger ett jämnt och fint resultat och den täckning du önskar.

Refill-Me kan användas tillsammans med lösa puder puder, och ger möjlighet för att blanda puder: ex. Powder-Me i Amazing Matte för att få solskyddsfaktor i pudret.

Refill-Me har inget innehåll, så du fyller den med ditt favoritmineralpuder. Borsten fylls och återfylls enkelt genom att man skruvar isär den på mitten och använder den medföljande skeden för att fylla i den genomskinliga delen, med ett av Jane Iredale’s fantastiska lösa mineralpuder. Skruva ihop borsten igen och vrid till "öppenposition" för att låta pudret komma ut i borsten.  Applicera därefter i tunna lager med nedåtgående rörelser.

Dispenser-delen gör Refill-Me perfekt att ta med och den gör det enkelt att arbeta med det lösa pudret som har en tendens att vara lite "flygande"

Refill-Me har en smart låsmekanism, som ser till att pudret håller sig inne i behållaren och inte ut i borsten när den inte används. Detta gör puderborsten till en perfekt reskamrat och är ett enkelt sätt att hantera löst puder.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.