Puori Multi Vitamin & Mineraler - 60 kapslar

1
1
1
1
Se alla produkter från Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varunummer: 42246

NYHET från Puori x Green Kitchen Stories; Puori V - Multi Vitamin & Mineraler

Den nya Puori V - Multi Vitamin & Mineraler är en unik sammansättning av specifikt utvalda ingredienser - och består av 13 essentiella vitaminer och 9 mineraler. Puori Multi Vitamin & Mineraler är utvecklad speciellt för dig som äter helt eller delvis växtbaserad mat men som inte vill kompromissa med kvaliteten på ditt kosttillskott. Produkten är certifierad Vegan av Vegan Society, så du som vegan / vegetarian kan säkert konsumera produkten.

Även om produkterna är speciellt utformade för veganer och vegetarianer, kan de naturligtvis användas av alla.

Egenskaper:

  • Innehåller hög dos av aktiva och lättabsorberade former av vitamin B12, ett vitamin som är svårt att igenom kosten få tillräckligt av för veganer
  • D-vitamin i den mest bioaktiva formen är cholekalciferol - för att få sin veganska form extraheras den från svamplav och är därmed växtbaserad och vegansk
  • Mineralerna är organiskt bundna, så kroppen kan absorbera dem mycket lättare - detta bidrar till den mest optimala funktionen hos de enskilda mineralerna i kroppen
  • Kapseln är naturligt vegansk och tillverkad av växtfibrer - färgad med koncentrat från lila morötter

Certifierad vegansk - alltid testad och certifierad av tredje part för renhet och kvalitet

Puori x Green Kitchen Stories är en serie kosttillskott som är optimerade för att komplettera en växtbaserad kost. Produkterna är utvecklade med fokus på kvalitet, renhet och effektivitet, de kommer i en ny hållbar förpackning, är certifierad vegansk och alltid testade och certifierade av tredje part för renhet och kvalitet. Skanna QR-koden på produkten och se resultaten.

Det svensk-danska paret David Frenkiel och Luise Vindahl är paret bakom den prisbelönta vegetariska matbloggen och appen Green Kitchen Stories. De är bästsäljande författare till fem vegetariska kokböcker publicerade på mer än 15 språk. De har anhängare från hela världen och har varit pionjärer för grönare matvanor under de senaste tio åren.

Tillsammans lanserar Puori och Green Kitchen Stories nu en serie kosttillskott som är av hög kvalitet och betonar renhet, effektivitet och kvalitet - och som är särskilt utvecklade för veganer och vegetarianer, men som kan användas av alla.

Dosering och användning:

1 kapsel dagligen.
Tas gärna i samband med måltid.


Innehåll: 60 kapslar

1 kapsel innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin A

800

µg

100%

Vitamin D3

20

µg

400%

Vitamin E

6,7

mg

55%

Vitamin K2

50

µg

65%

Vitamin C

50

mg

65%

Vitamin B1

2,5

mg

230%

Vitamin B2

2,5

mg

180%

Vitamin B3

15

mg

95%

Vitamin B5

5

mg

85%

B6

4

mg

290%

Biotin

50

µg

100%

Folsyra

400

µg

200%

Vitamin B12

100

µg

4000%

Kalcium

50

mg

6%

Magnesium

20

mg

5%

Järn

10

mg

70%

Zink

8

mg

80%

Koppar

400

µg

40%

Selen

50

µg

90%

Krom

20

µg

50%

Jod

100

µg

65%

Bor

1

mg

-

Kolin

50

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Vegetabilisk kapsel (HPMC), Färg (naturlig lila morotskoncentrat), Mineraler (krompikolinat, järnbisglycinat, selenberikad jäst, zinkpicolinat, kalciumcitrat, magnesiumbisglycinat, natriumborat, kaliumjod, kopparbisglycinat), Vitaminer (retinylacetate, thiaminhydrochlorid, riboflavin, nikotinamid, calciumpantothenat, pyridoxinhydroxidchlorid, biotin, L-5-methyltetrahydrofolat, methylcobalamin, adenosylcobalamin, ascorbater, cholecalciferol, α- tocopherolsuccinat, menaquinone MK-7), Cholinbitartrat

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Gluten Free Vegan Reg trademark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.