BiOrto C - 150 kapslar

Biorto C för ditt immunsystem Med24.se
Se alla produkter från Biorto
Varunummer: 4078

Biorto C för ditt immunsystem

C-vitamin är nyckeln till immunförsvarets normala funktion. Immunförsvaret skyddar oss och ökar motståndet i våra kroppar, varför det är viktigt att vi skyddar och värnar om vårt immunsystem. Därför, om du har vitamin C-brist, kan det påverka immunförsvarets normala funktion.

Biorto C är ett dagligt tillskott för dem som vill upprätthålla immunförsvarets normala funktion. Med detta tillskott får du C-vitamin i vegetabiliska kapslar så att du enkelt kan tillgodose ditt C-vitaminbehov. Biorto C innehåller inga hjälp- eller tillsatsämnen, vilket är ett unikt kännetecken för alla Biorto-vitaminer och mineraltillskott.

Biorto C är ett veganskt kosttillskott. Du kan därför säkert använda tillskottet som ett komplement till en växtbaserad kost. Här får du ett kosttillskott med mening!

Egenskaper:

  • Bidrar till att upprätthålla immunförsvarets normala funktion
  • Veganskt kosttillskott rikt på C-vitamin
  • Vegetabiliska kapslar

C-vitamin

C-vitamin är viktigt för alla, men vissa har större behov än genomsnittet. Detta gäller till exempel personer som utövar intensiv fysisk aktivitet. Biorto C bidrar med sitt C-vitamininnehåll för att upprätthålla immunförsvarets normala funktion - även under och efter intensiv fysisk aktivitet.

Ät C-vitaminrik kost
Om du vill öka ditt C-vitaminintag genom kosten är potatis (speciellt nya), citrusfrukt, nypon, persilja, paprika, svarta vinbär, björnbär och grönkål några av de livsmedel du kan dra nytta av. De är alla särskilt rika på vitamin C.

Dosering och användning:

Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar tas oralt. Kapslarna kan sväljas med ett glas vatten. Detta är dock inte en nödvändigt. Den gynnsamma effekten uppnås genom att ta 200 mg per dag utöver det rekommenderade dagliga C-vitaminintaget. 

Innehåll: 150 kapslar

2 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin C

600

mg

750%

Kalcium

50

mg

6%

Magnesium

100

mg

27%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Magnesiumascorbat, Kalciumcarbonat, Hydroxypropylmethylcellulosa (vegetabilisk kapsel), Magnesiumcitrat, Rismjöl

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kosttillskott
  2. Vitaminer
  3. C-vitamin

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.