Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kapslar

1
1
1
1
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Puori
Varunummer: 9506

Puori O3 med 120 kapslar är högkoncentrerad, färsk och hållbar fiskolja - när oberoende tester från tredje part, kvalitet, hållbarhet och transparens räknas!

Puori strävar efter att skapa en så ren, färsk och effektiv fiskolja som möjligt. Detta innebär att från fångsten av fisken till produktion och raffinering av oljan, uppfyller de de strängaste kvalitets- och certifieringskraven. De gör detta både för att säkerställa att du som konsument får bästa möjliga produkt och för att skydda miljön. Detta resulterar i en kompromisslös produkt.

Certifierad för renhet och färskhet vid IFOS (International Fish Oil Standards)

Puori Omega-3 är certifierat och testat för renhet och färskhet av det oberoende laboratoriet IFOS (International Fish Oil Standards). Här är O3 certifierat med 5 av 5 stjärnor. Du kan kontrollera färskheten i din egen olja genom att ange batchnumret på baksidan av skopan på IFOS (International Fish Oil Standards) webbplats.

Fokus på hållbart fiske med Friends of the Sea (FOS)

Hela, små vildfångade djuphavsfiskar (ansjovis) från Stilla Havet används, bearbetas och koncentreras direkt i hamnen för maximal färskkhet och renhet. Fisken som används i Puori O3 fångas hållbart med FOS (Friend Of the Sea) certifierade fiskemetoder, vilket bland annat innebär att fisket avbryts under avelsäsongen för att upprätthålla beståndet och att specialdesignade fisknät används för att minimera bifångst. I själva produktionen används 100% av råvaran.

Egenskaper Puori O3:

  • Hög dos Omega-3 (hela 2000 mg varav EPA 1250 mg och DHA 500 mg) - varje kapsel innehåller minst 74% Omega-3-fettsyror
  • Fiskoljan kommer från vildfångade ansjovis, som destilleras molekylärt två gånger för att ta bort bla. spår av tungmetaller, PCB och dioxiner
  • Hållbart fångat och certifierat av Friend of the Sea (FOS)
  • Tillsatt naturlig citronolja - ingen smak av fisk
  • Bra upptag
  • Testas och certifieras alltid för renhet och färskhet av IFOS (International Fish Oil Standards) från tredje part och Clean Label (skanna QR-koden för att se testresultaten)

Omega-3 bidrar till:

  • EPA och DHA bidrar till normal hjärtfunktion*
  • DHA hjälper till att upprätthålla normal syn och hjärnfunktion**

* EPA och DHA bidrar till en normal hjärtfunktion, vilket uppnås med ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. 
** DHA hjälper till att upprätthålla normal hjärnfunktion och normal syn, vilket uppnås med ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Återvinningsbara förpackningar

Förpackningarna är 100% hållbara. Puori strävar efter att skapa produkter som är lika bra för vår planet som de är för oss. Därför är förpackningarna tillverkade av återvunnen PET (RPET) och är 100% återvinningsbara.

Dosering och användning:

Vuxna och barn över 11 år: 
3 kapslar dagligen i samband med måltid. 

Puori O3 finns också i flytande form och kan ses här.

Visste du?

- att 3 st Puori O3-kapslar ger dig samma mängd omega-3, som i 1 kg torsk?

Full transparens gentemot dig som konsument

Puori vill att konsumenten ska veta exakt vad de får när de använder Puori-produkter - både de saker du inte behöver skriva på etiketten och om det faktiskt är den mängd aktiva ingredienser i, som etiketten anger. Puori strävar därför efter full insyn för konsumenten. Detta innebär att alla Puoris produkter testas av oberoende tredjepartslaboratorier som säkerställer att alla objektiva testkrav uppfylls. Puori kan inte på något sätt påverka resultatet av tredjepartstestet. För Puori certifierar Clean Label Project produkterna för oönskat innehåll. Detta görs på grundval av tester från utvalda oberoende laboratorier som de använder.

Clean Label Project är ett amerikanskt non profit baserat företag som har specialiserat sig på testning och märkning av livsmedel och konsumentprodukter. I processen testas och certifieras Puoris produkter för totalt +130 olika skadliga former av bekämpningsmedel och tungmetaller, vilket kan vara resultatet av industriell bearbetning eller miljöförorening. Helt unikt för Puori kan du se testresultaten för varje batch genom att skanna QR-koden på etiketten med kameran på din telefon.


Innehåll: 120 kapslar

3 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Koncentrerad fiskolja

2700

mg

-

Total omega-3 fettsyror:

2000

mg

-

- varav EPA

1250

mg

-

- varav DHA

500

mg

-

Andra omega-3 fettsyror

250

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Fiskolja (anjovis), Gelatin (från ko), Konsistensmedel (glycerol, vatten), Färgämne (karamell), Arom (naturlig citronsmak), Antioxidant (tocopherolextrakt)

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Allergener:

Fisk

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Friend of the Sea IFOS Product Report

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.