VitaYummy Energy Support - 60 st

1
1
1
Se alla produkter från VitaYummy
Varunummer: 46443

UPPMÄRKSAMHET! Går ut 31/07/23!


Energy Support för de perioder då du behöver lite mer energi och överskott i vardagen

VitaYummy är stolta över att kunna presentera ännu en familjemedlem i det kraftfulla vitamin-vingummi-universum: VitaYummy Energy Support. VitaYummy Energy Support innehåller: L-citrullin, L-tyrosin och guarana och vitamin B6. Så du kan med fördel använda VitaYummy Energy Support i perioder då du kan behöva lite mer energi och överskott.
 
Guarana-extraktet härrör från guarana-växtens små röda bär och är naturligt koffein. Det var indianerna som upptäckte guaranabäret och använde det för att få ökad energi. Denna kunskap har sedan dess använts över hela världen som ett alternativ till koffein för att uppnå snabb och naturlig energi. Detta beror inte minst på att det finns en så hög koncentration av naturligt koffein i de små röda bären mätt i förhållande till kaffebönor.

VitaYummy Energy Support innehåller L-citrullin och L-tyrosin, som är aminosyror - proteiner som kroppen använder som byggstenar. Dessutom finns det också vitamin B6 i VitaYummy Energy Support. Vitamin B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning, en normal energimetabolism, normal funktion av nervsystemet, normal metabolism av protein och glykogen, normal psykologisk funktion, normal bildning av röda blodkroppar samt för att reglera hormonaktivitet.

VitaYummy Energy Support är vegansk och fri från konstgjorda färg- och smakämnen samt sötningsmedel. Den goda smaken kommer från cola och den vackra naturliga färgen kommer från äpple, morot och hibiskus.

Hitta de andra varianterna av gummies från VitaYummy här!

Dosering och användning:

2 vitaminbjörnar dagligen.


Innehåll: 60 st

2 gummies innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin B6

4,20

mg

300%

L-Citrullin

30

mg

-

L-tyrosin

25

mg

-

Guarana extrakt

25

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Glukossirap, Socker, Bindmedel (pektin), Naturligt färgämne (äpple, morot och hibiskus), Surhetsreglerande medel (citronsyra), L-Citrullin, Guarana-extrakt med min. 10% naturligt koffein, L-tyrosin, Naturlig aroma (cola), Vegetabilisk olja (kokos och raps), Vit. B6 (pyridoxinhydroklorid), Ytbehandlingsmedel (karnaubavax)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från VitaYummy
Varunummer: 46443
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.