VitaYummy Beauty Sleep - 60 st

1
1
1
Se alla produkter från VitaYummy
Varunummer: 46442

Ännu en spännande nyhet från danska VitaYummy - VitaYummy Beauty Sleep med L-tryptofan, humle och B6

Det är på natten medan vi sover som kroppen återhämtas och förnyas. Behovet av sömn är väldigt individuellt, men många upplever ibland att det inte är så lätt att somna, tankarna flyger och man vrider och vänder sig och när man äntligen somnar upplever man att man vaknar flera gånger under natten. Med VitaYummy Beauty Sleep får du ett kosttillskott med naturliga ingredienser som kan hjälpa dig att somna och ge dig en lugnare sömn vid lindriga sömnproblem och rastlöshet.

Vitayummy Beauty Sleep innehåller L-tryptofan, som är en essentiell aminosyra som finns i till exempel växter, bananer och olika frön. Denna aminosyra kan inte produceras av kroppen, utan måste tillföras via kosten. I kroppen kan L-tryptofan omvandlas till hormonerna serotonin och melatonin. Serotonin påverkar humöret och på låga nivåer kan du känna dig irriterad och trött, medan melatonin bidrar till en normal nattsömn. Serotonin är involverat i bildandet av melatonin, så ett lågt innehåll av serotonin kommer också att påverka din sömn.

Dessutom innehåller VitaYummy Beauty Sleep humle och B6. Humle är känt som en lugnande och avslappnande ört, medan vitamin B6 bland annat bidrar till en normal energimetabolism, nervsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion, för att minska trötthet och utmattning och för att reglera hormonaktivitet.

VitaYummy Beauty Sleep är vegan och fri från konstgjorda färger, smaker och sötningsmedel. Den goda smaken kommer från blåbär och den vackra, naturliga färgen kommer från morot och körsbär.

Andra varianter av Vitayummy hittar du här hos oss på Med24!

Dosering och användning:

2 vitaminbjörnar dagligen

Innehåll: 60 st

Innehåll per dagsdos 2 st:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin B6

1,40

mg

100%

L-tryptofan

50

mg

-

Humlekop (Humulus lupulus)

40

mg

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Glukossirap, Socker, Bindmedel (pektin), Surhetsreglerande medel (citronsyra), Naturlig arom (blåbär), L-tryptofan, Naturliga färgämnen (morot och körsbär), Humlekupa (humulus lupulus) extrakt med min. 2% polyfenoler, Vegetabilisk olja (kokos och raps), Vit. B6 (pyridoxinhydroklorid), Ytbehandlingsmedel (karnaubavax)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från VitaYummy
Varunummer: 46442

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.