Team MiniMates D3 - 60 st

1
Se alla produkter från Team MiniMates
Varunummer: 46441

D-vitaminen Dagmar välkomnar dig till Team Minimates roliga och läckra universum av vitamin-vingummies

Team Minimates vingummi D -vitamin är utan tillsatt socker och fri från konstgjorda färg- och smakämnen. Dess vackra färg kommer från morot och körsbär. Team Minimates Dagmar, med smak av blåbär, innehåller D -vitamin som bidrar till att upprätthålla normal benstomme och tänder samt normal muskelfunktion. D -vitamin bidrar också till en normal absorption och utnyttjande av kalcium. Dessutom bidrar vitamin D till immunsystemets normala funktion.

D -vitamin är också känt som solskensvitaminet, eftersom kroppen producerar D -vitamin när den exponeras för solljus. Team Minimates Vitamin D är för barn från 3 år och kan vara ett bra komplement till ditt barns kost för att säkerställa den nödvändiga mängden D -vitamin, särskilt under vinterhalvåret.

Vitaminvingummies är perfekt för barn som inte gillar att svälja tabletter. Med Team Minimates kan det plötsligt bli till en av dagens höjdpunkter att få sina vitaminer. D-vitamin Dagmar kan fint kombineras med Team Minimates -lagkamrat Magnus, som är ett multivitamin.

Dosering och användning:

1 vitamin gummy dagligen.


Innehåll: 60 st

1 vitamin vingummi innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin D3

5

µg

100%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Sötningsmedel maltitolsirap, Gelatine (gris), Surhetsreglerande medel (citronsyra), Naturlig arom (blåbär), Naturliga färgämnen (morot och körsbär), Vegetabilisk olja (kokos och raps), Sötningsmedel (steviolglycosid), Ytbehandlingsmedel (carnaubavax och bivax), Vit. D (Cholecalciferol)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från Team MiniMates
Varunummer: 46441

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.