Nordic Herbals - Aktivt Försvar - 60 kapslar

1
1
1
1
Se alla produkter från Nordic Herbals
Varunummer: 44193

NYTT: Aktivt Försvar från Nordic Herbals - unik och hållbart sammansatt för immunförsvaret från naturen

Aktivt Försvar bygger på extrakt av Haematococcus pluvialis alger, beta-glukan från jäst, samt extrakt av kvanfrön, som har rönt stigande intresse.
  
Haematococcus pluvialis alga kallas naturens mest kraftfulla antioxidant och innehåller astaxantin. Astaxanthin är känt som färgämnet som ger laxen den vackra röda färgen. Jästbetaglukan är ett naturligt förekommande komplex av sockerarter som har studerats i flera studier. Kvan har kallats nordisk ginseng och används sedan vikingatiden. Detta kan ha resulterat i att kvan på latin heter Angelica - vilket betyder ängel.

Innehåll med registrerad sundhet - din trygghet

Aktivt Försvar innehåller också selen, vitamin C, zink och vitamin D. Alla 4 ingredienserna bidrar till att immunförsvaret fungerar normalt. Dessutom skyddar selen, zink och C-vitamin cellerna mot oxidativ stress, vilket är en obalans i kroppen, som kan leda till sjukdom.

C-vitamin ökar också järnabsorptionen i kroppen. Järn förbättrar din motståndskraft mot infektioner, delvis för att immunförsvaret är beroende av järn. På samma sätt hjälper C-vitamin till att minska trötthet och utmattning så att du kan känna dig frisk.

Zink bidrar till en normal kognitiv funktion.

D-vitamin hjälper till att bibehålla normal benstomme, tänder och normal muskelfunktion. Socialstyrelsen rekommenderar att vuxna tar ett dagligt tillskott av D-vitamin under vintern.

Nordic Herbals har ett hållbart synsätt på kosttillskott

Aktivt Försvar kapslar är fria från färgämnen och smaker. Kapslarna tillverkas med förnybar energi och levereras i en hållbar förpackning utan engångsplast. När kapslarna är slut kan du slänga den för återvinning eller använda den till exakt vad du vill. Vi har gjort skrivplats för dig på locket.

Ett samarbete med Growing Trees Network innebär att de planterar ett träd varje gång de har levererat en månads behandling av sina kosttillskott. Ett träd som du kan hjälpa till att plantera - genom att köpa och använda ditt kosttillskott.

Dosering och användning:

2 kapslar för vuxna som tas tillsammans med kvällsmåltid eller ett glas vatten. 

Innehåll: 60 kapslar

2 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

1,3/1,6 Beta-glucan från jäst

250

mg

-

Vitamin C

240

mg

300%

Havalge ekstrakt

80

mg

-

Zink

10

mg

100%

Kvanne fröextrakt

1

mg

-

Selen

55

µg

100%

Vitamin D

50

µg

1000%

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

1,3 / 1,6 Beta-glucan från jäst (Saccharomyces cerevisiae), Vitamin C (askorbinsyra), Havalge ekstrakt (Haematococcus pluvialisalge), Zink (zinkoxid), Vattenkrasse fröextrakt (Angelica archangelica, L.), Selen (L-selenmethionin), Vitamin D (cholecalciferol), Rismjöl, Hydroxypropylmethylcellulosa (vegetabilisk kapsel)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.