A. Vogel Echinacea Hot Drink - 200 ml

1
Se alla produkter från A. Vogel
Varunummer: 39367

A. Vogel Echinacea Hot Drink innehåller aktiva ingredienser från röd solhatt och uppfriskande flädersaft

Har ditt immunsystem sett bättre dagar? Få hjälp av naturen och se över på ditt immunförsvar med Echinacea Hot Drink. Här får du ett flytande kosttillskott baserat på juice från fläder och extrakt av färsk Echinacea purpurea, som stödjer kroppens immunförsvar.

Dropparna finns också i storlek 100 ml.

Echinacea

Har du inte hört talas om Echinacea? Då har du kanske hört talas om röd solhatt, som är växtens svenska namn. I decennier har Echinacea använts inom naturmedicin, kosttillskott, kosmetika och växtbaserade läkemedel. Interaktionen mellan Echinacea och fläder ger den varma drycken en fin smak, vilket påminner om en klassisk kopp te. Byt ut din vanliga kopp te mot Echinacea Hot Drink och se hur en känsla av värme, tillfredsställelse och välbefinnande stiger i kroppen. Echinacea Hot Drink är för dig som vill göra något gott för dig själv och ditt immunförsvar. 

Egenskaper

  • Baserad på nyskördad Echinacea och färskpressad fläder
  • Stödjer kroppens immunförsvar
  • Lämplig som ett komplement till en växtbaserad kost
  • Kan avnjutas både kall och varm av vuxna och barn från 1 år

Dosering och användning:

Den rekommenderade dosen är 1 tsk (ca 5 ml) i ett glas varmt vatten 3 gånger om dagen. Kosttillskottet kan också blandas i kallt vatten - doseringen är densamma. Echinacea Hot Drink kan användas av både vuxna och barn från 1 års ålder. Tycker du eller barnen om varm dryck? Då kan det vara fördelaktigt att introducera familjens minsta för kosttillskottet genom att blanda det med kallt vatten. Låt barnen njuta av den kalla drycken som ett härligt uppfriskande glas lemonad med smak av Echinacea och fläder. Alla trick är tillåtna! 


Innehåll: 200 ml

15 ml innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Utdrag av färsk purpursolhatt motsvarande

1425

mg plante

-

Koncentrerad fläderbärsaft motsvarande

27

ml frisk pressesaft

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Sockersirap, Vatten, Koncentrerad fläderbärsaft (sambucus nigra L.), Röd solhattsextrakt (echinacea purpurea L.), Syra (citronsyra), Modifierad majsstärkelse, Vegetabiliskt fett (kokos, palm), Konserveringsmedel (kaliumsorbat)

Ursprungsland: Schweiz
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.