Natur-Drogeriet Guarana kapslar 500 mg - 90 kapslar

Natural Drugstore Guarana-kapslar - för mental stimulering Med24.se
Se alla produkter från Natur-Drogeriet
Varunummer: 4927

Natural-Drogeriet Guarana-kapslar - för mental stimulering

Detta kosttillskott från Natur-Drogeriet innehåller 90 praktiska kapslar med naturligt innehåll. Guarana kommer från en växt som regnskogens indianer har använt i århundraden som ett effektivt naturläkemedel. Växten har ett naturligt koffeininnehåll och anses därför vara uppiggande.

Tack vare koffeinet motverkar Guarana trötthet och utmattning, vilket ger kroppen en boost.

Guarana är ett av växtrikets mest energigivande ämnen och är oerhört populärt i Brasilien - används av både stressade affärsmän, studenter och av alla som behöver lite extra energi.

Dosering:

Rekommenderad daglig dos:
2 kapslar 1-3 gånger dagligen eller enligt ordination. Kapslarna tas med vatten eller annan vätska. Den bästa effekten uppnås genom att ta 6 kapslar samtidigt.

Koffeinet gör kosttillskottet olämpligt att ta för nära sänggåendet och det bör inte användas av gravida kvinnor eller barn.

Förvaring:
Förvaras utom räckhåll för barn.

Vad är hemligheten?

Amazonas är världens största regnskogsområde och täcker 40 procent av den sydamerikanska kontinenten. Det genomströmmas av världens största floder - Amazonfloden och inte mindre än 1 100 floder och bifloder. Amazonas är ett område i storlek med Västeuropa och är det område i världen där det finns flest olika växt- och djurarter. I denna gigantiska, frodiga djungel lever fortfarande indianer utanför civilisationen. I århundraden har de lyckats överleva under mycket hårda förhållandena och genom att utnyttja urskogens växter har de kunnat bekämpa de flesta sjukdomar själva.

En av de mest värdefulla växterna är Guarana-rankan, som kan bli 10 meter hög. De små röda frukterna tillreds traditionellt genom att rostas, krossas och torkas. Indianerna använder pulvret för dess xantinderivat, garvämnen och saponiner.

Innehåll: 90 kapslar

2 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Guaranafrö (koffein)

30

mg

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Guaranafrö (Paullinia cupana kunth), Hydroxypropylmethylcellulosa (vegetabilisk kapsel), Papayafruktpulver (Carica papaya L.)

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Vegan Friendly

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.