Jim Lyngvild Denmark

I samarbete med Lekapharm från Fyn (som bl.a. ligger bakom Lekaform kosttillskott) har Jim Lyngvild utvecklat Stay-serien. Den är baserad på unika, dokumenterade kombinationer av olika örter och effektiva extrakt med fördelaktiga egenskaper. Produktutbudet riktar sig till både män och kvinnor.

Jim Lyngvild beskriver det själv som "skönhet på cellnivå".

Stay Young & Beautiful

Anti-age kosttillskott för hud, hår och naglar. Stay Young & Beautiful är en avancerad, nyutvecklad skönhetsprodukt som fokuserar på optimal hud-, hår- och nagelvård samt för att motverka åldersrelaterade förändringar. Den innehåller bland annat kollagen och extrakt från ringblomma och granatäpple. Produkten nominerades i kategorin Årets Inner Beauty Award på Danish Beauty Awards 2019.

Stay Gay

Stay Gay är sammansatt med en speciell utgångspunkt, livslust, för både män och kvinnor. Den unika kombinationen av örter är avsedd att främja sexlust, psykisk energi, fysisk prestanda och energinivå. Produkten innehåller bland annat damiana, ginseng, Q10 och rosenrot. Stay Gay hjälper till att förbättra blodflödet och ge cellerna syre och näring.

Stay Viking

Koncentrerad, lättupptaglig fiskolja, utvecklad speciellt för maximalt utnyttjande av fettsyror. Ett imponerande högt innehåll av omega-3 oljor - upp till 90% - är till nytta för hjärna, hjärta och syn, samtidigt som extrakt från aronia, havtorn och rosmarin, bland annat hjälper till att stärka cirkulation, immunsystem samt för att förbättra fettomsättningen.

Stay Powerful

Stay Powerful är en energiboost speciellt utvecklad för dig som vill orka mer i vardagen, under träning och rehabilitering. Det innehåller bland annat prestationshöjande kreatin, vitamin B samt örtextrakt från ginseng, rosenrot, rödbeta och gurkmeja för ökad energinivå och uthållighet.

Köp Jim Lyngvild Denmark på Med24.se

Hos Med24.se hittar du alla produkterna i Jim Lyngvild Denmarks Stay-kosttillskottsserie.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.